Taksi Satakunta

02 Taksin kautta voit tilata luotettavat kyydit Satakunnassa. Soita numeroon 020230 tai lataa maksuton 02 Taksi -sovellus.

02 Taksi -palvelu kokoaa valtakunnallisesti hyvämaineiset taksiyhtiöt yhteen palveluun. Voit vertailla kyytejä esimerkiksi hinnan tai saapumisajan perusteella. Saat kyydillesi kiinteän hinnan.

 

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa taksi 02 Taksin kautta koko Satakunnassa

Hei, oletko ensimmäistä kertaa Satakunnan suunnalla? Ei se mitään, tässä sinulle Satakunta pähkinänkuoressa. Satakunnassa on kauniita kaupunkeja ja paikkakuntia, nappaa itsellesi taksi ja tee Satakunta kerralla tutuksi.

Paikalliset taksikuskit tuntevat maakunnan parhaimmat nähtävyydet. Ja taksithan tavoitat kätevästi 02 Taksi -sovelluksesta tai soittamalla palvelunumeroomme 020230. Sovelluksen kautta voit vertailla saatavilla olevia takseja hinnan, nopeuden ja annettujen arvioiden mukaan. Saat taksin nopeasti paikalle!

Historiaa ja arkkitehtuuria Satakunnassa

Pori on Satakunnan suurin kaupunki ja kaupunki tarjoaa upeita matkakohteita, erityisesti kesäaikaan Yyterin ja Kirjurinluodon hiekkarannat houkuttelevat lomailijoita. Nakkaa piknik-kori taksin takakonttiin ja lähde nauttimaan auringosta.

Satakunnan tunnetuin nähtävyys on Vanha Rauma, joka on yksi Unescon maailmanperintökohteista. Tilaa taksi Vanhaan Raumaan, mutta tutustu upeasti restauroituun alueeseen maltillisesti Apostolin kyydillä.

Kauttuan ruukinpuisto on todella upea matkakohde ja sijaitsee vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä Raumalta. Ruukkialueella voi ihastella historiallisia kohteita sekä upeaa Alvar Aallon arkkitehtuuria. Toinen upea ruukkialue löytyy Noormarkusta, jonne ajaa Porista taksilla vartissa.

Lönnströmin taidemuseo Raumalla sekä Porin taidemuseo ovat Suomen vanhimpia kulttuurihistoriallisia museoita.

Tiesitkö tämän?

Kuuluisin (ja myös ensimmäinen laajemmin tunnettu) satakuntalainen lienee talonpoika Lalli, joka ainakin perimätiedon mukaan olisi surmannut piispa Henrikin Köyliönjärven jäällä vuonna 1156.

Pin It on Pinterest