02 Taksi Seinäjoki

02 Taksi on laajentunut lakeuksille ja rantautunut Seinäjoen varrelle, Seinäjoen kaupunkiin ja koko Etelä-Pohjanmaalle!

02 Taksi tuo käyttöösi yhteen sovellukseen useamman taksiyhtiön, joiden kyytejä voit vertailla ja tilata sen mukaan, haluatko edullisimman, nopeimman vai parhaat arviot saaneen taksin.

Tilaa taksi soittamalla

Soita koska tahansa, niin etsimme ja tilaamme juuri sinulle sopivan kyydin. Puhelimitse saat nopeaa ja henkilökohtaista palvelua.


1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm).

Lataa ilmainen sovellus

Vertaile takseja, valitse sopivin ja seuraa kyytiä kätevästi puhelimellasi. Taksin tilaaminen sovelluksella on maksutonta.

App Store linkGoogle Play linkAppGallery link

Lataa nyt ilmainen 02 Taksi -sovellus puhelimeesi, katso vaihtoehdot ja tilaa kyyti

Luoksesi saapuvaa autoa voit seurata kartalta, joten tiedät missä kyyti menee, ja jälkikäteen voit arvioida kyytisi vaikuttaen näin taksipalvelun laatuun. Taksisovelluksen rinnalla toimii 02 Taksin puhelinpalvelu numerossa 020230, joka tuo saatavillesi aivan kaikki Suomen taksit! Voit siis soittaa kyydin joka kunnasta, kaupungista ja kylästä. Seinäjoen taksihinnasto

Ei niin kipeitä kinttuja, kun liikut taksilla tangoilemaan

Taksi on helppo ja nopea tapa nauttia heinäkuisesta Seinäjoesta. Kun lähdet kuuntelemaan suurten tunteiden tulkintaa Tangomarkkinoille, nautit huolettomammin festivaalitunnelmasta käyttämällä liikkumiseen 02 Taksista tilattua kyytiä.

Tilaa sovelluksesta tai soittamalla auto luoksesi, niin voit unohtaa taksitolpalle tallustelun ja auton jonottamisen, ja kun seuraat kartalta luoksesi saapuvaa autoa, tiedät missä ja milloin kyytisi on tulossa.

Tai Provinssiin keikkoja katsomaan

Myös Törnävänsaarella järjestettävän kesäkuisen Provinssin merkeissä taksi ei ole lainkaan hullumpi vaihtoehto liikkumiseen.

Kutsu esimerkiksi kaveriporukalle tilataksi Seinäjoen rautatieasemalle Valtionkadulle, mikäli saavuitte Etelä-Pohjanmaan lakeuksille junalla.

Majapaikkaan ja festarialueelle on kiva kulkea oman porukan seurasta nauttien ja jalkoja säästellen, varsinkin kun tietää, että kesäjuhlan humussa vierähtää päivä jos toinenkin.

Taksi ennakkoon Seinäjoella

02 Taksista voit tilata myös auton ennakkoon aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 30 minuuttia ennen noutoajankohtaa.

Tee taksin ennakkotilaus, kun haluat tilataksin, invataksin, aivan tavallisen taksin tai jonkin muun toiveesi täyttävän kyydin tiettynä päivänä, tiettyyn kellonaikaan.

Voit myös aina numeroon 020230 kertoaksesi henkilökohtaisesti asiakaspalvelijalle kyytitarpeistasi.

02 Taksin kanssa jää jemmaan aikaa ja rahaa

02 Taksin kanssa toimivien taksiyhtiöiden ammattikuljettavat vievät aina asiakkaan oikeaan osoitteeseen aikaa ja kilometrejä tuhlailematta.

Vieraskin kohde löytyy niin nopeasti kuin mahdollista, eikä karttaa tarvitse itse kurkkia.

Hotelli-Ravintola Alma tai Original Sokos Hotel Lakeus, kuten mikä tahansa muukin majoituspaikka, löytyy varmasti paikallisen kuskin kyydissä. Monipaikkainen tila-auto vie takuulla perheetkin perille Duudsonit Activity Parkiin Seinäjoen Ideaparkiin.

02 Taksista tilatun kyydin avulla jää myös euroja kukkaroon, sillä sovelluksesta voit valita edullisimman kyydin, niin ikään nopeimmin luoksesi liikkuvan auton, mikä tuo mukavasti vaihtoehtoja ja valitsemisen vapautta taksin tilaamiseen.

Taksihinnasto (Seinäjoki)

Seinäjoen taksit tilaat vauhdista ja ennakkoon sekä sovelluksesta että palvelunumerosta Keskustaksin hinnoittelun mukaiseen hintaan.

Hinnat sisältävät alv 10%   —   Hinnastot päivitetty 22.4.2020

Keskustaksi hinnasto
Lähtömaksu
Ma-pe 06.00-20.00 sekä lauantaisin ja juhlapyhien aattoina klo 06:00-16:006,00 €
Muina aikoina9,20 €
Henkilöiden määrä
1-2 henkilöä1,75 € /km
3-4 henkilöä2,05 €/km
5-8 henkilöä2,40 €/km
Odotusmaksu tunnilta52,00 €

 

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Kehitämme 02 Taksi -sovellusta jatkuvasti, ja myös taksikyydin maksaminen suoraan sovelluksessa on pian mahdollista.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi lisää puhelun hintaan paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).
Katso tarkemmat hintatiedot

Taksivaihtoehdot taskussasi

Vertaile luotettavia taksiyhtiöitä ja löydä juuri sinulle sopivin kyyti. Valitse paras vaihtoehto hinnan, nopeuden tai arvioiden perusteella. Voit varata taksin myös ennakkoon.

Lataa ilmainen sovellus
lataa sovellus app storestaGoogle Play linkAppGallery link
Lataa ilmainen sovellus
lataa sovellus app storestaGoogle Play linkAppGallery link

Pin It on Pinterest