02 Taksi Varkaus

02 Taksi -mobiilisovelluksesta et vain tilaa taksia vaan myös vertailet ensin, haluatko edullisimman, nopeimmin luoksesi saapuvan vai eniten tähtiä asiakkailtaan saaneen taksin.

Kaikki taksiyhtiöt, jotka sovelluksesta löydät, ovat luotettavia ja maineeltaan mainioita! Voit siis huoletta hypätä 02 Taksista tilaamasi auton kyytiin. Kun valitset matkasi määränpään, tiedät tarkalleen mitä maksat, ja saat etukäteen kyydille kiinteän hinnan, joka ei matkan aikana muutu.

Lataa nyt ja kokeile 02 Taksia seuraavan kerran, kun haluat vertailla kyytejä ja tilata tilanteeseesi parhaiten sopivan auton!

Tilaa taksi soittamalla

Soita koska tahansa, niin etsimme ja tilaamme juuri sinulle sopivan kyydin. Puhelimitse saat nopeaa ja henkilökohtaista palvelua.


1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm).

Lataa ilmainen sovellus

Vertaile takseja, valitse sopivin ja seuraa kyytiä kätevästi puhelimellasi. Taksin tilaaminen sovelluksella on maksutonta.

App Store linkGoogle Play linkAppGallery link

Taksihinnasto (Varkaus)

Varkaudessa 02 Taksista tilaat kyydit Varkauden Aluetaksin, VieVien ja EHT-Linen hinnoittelun mukaisesti. Käytä sovellusta ja katso vaihtoehdot, tai soita 02 Taksin palvelunumeroon.

Hinnat sisältävät alv 10%   —   Hinnastot päivitetty 30.4.2020

VieVie hinnasto
Lähtömaksu arkisin ja lauantaina klo 06:00-20:007,00 €
Lähtömaksu lauantaisin klo 06:00-16:00 7,00 €
Lähtömaksu kirkolliset juhlapyhät, itsenäisyyspäivän aatto ja vappuaatto 06:00-16:007,00 €
Muina aikoina lähtömaksu11,00 €
Kilometriveloitukset
1-4 henkilöä1,80 €/km
5-6 henkilöä2,15 €/km
yli 6 henkilöä2,23 €/km
Tavaralisä3,00 €
Avustamislisä (pyörätuolikuljetukset)15,70 €
Odotus60,00 €/h
Ennakkolisä0,00 €

Yllä esitetyt hinnat sekä kiinteähintaisten kyytien hinnat sisältävät 2 € lisämaksun, jonka VieVie veloittaa 02 Taksi -tilauksista

Varkauden Aluetaksi hinnasto
Lähtömaksu arkisin klo 06:00-20:005,90 €
Lähtömaksu lauantaisin ja aattopäivinä 06:00-16:005,90 €
Muina aikoina9,00 €
Matkataksa 1-4 henkilöä:
1-4 henkilöä1,91 €/km
5-8 henkilöä2,23 €/km
Paarikuljetus2,23 €/min
Ennakkotilausmaksu0,00 €
Odotusmaksu47,04 €/h

 

EHT-Line hinnasto:
Lähtömaksu arkisin klo 06:00-20:005,90 €
Muina aikoina9,00 €
Matkataksa 1-4 henkilöä1,91 €/km
Matkataksa 5-8 henkilöä2,23 €/km
Odotusmaksu47,04 €/h
Ennakkotilausmaksu7,10 €

 

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Kehitämme 02 Taksi -sovellusta jatkuvasti, ja myös taksikyydin maksaminen suoraan sovelluksessa on pian mahdollista.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi lisää puhelun hintaan paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).
Katso tarkemmat hintatiedot

Vieraana Varkaudessa? Taksi on oma reittioppaasi

Pohjois-Savossa sijaitseva Varkaus on eritoten kesämatkailijan ja Suomi-reissaajan suosikkipaikkoja. Saimaan äärellä sijaitseva kunta tarjoaa monta mukavaa kohdetta ja tekemistä mökkeilystä tapahtumiin.

Kun paikat eivät ole niin tuttuja ja omaa autoa ei ole käytössä, on helppoa turvautua taksiin. Tutustu vaikka kesän kärkikinkereihin kuuluvaan Sampea ja Samppanjaa -festivaaliin taksin kyydissä, niin voit ottaa rennosti yöhön asti.

02 Taksista tilattu kuljetus kyllä kulkee silloinkin, kun alat itse väsähtää!

Majoituksenkin löydät nopeasti ja helposti paikallisen taksin penkillä.

Voit jättää karttojen tutkiskelun ja hypätä taksiin, joka vie sinut esimerkiksi hotelli Oscariin, Warkaus-salin kylkeen Kauppatorille.

Taksilla sukkana sinne, minne kiire näyttää

Kuten juna-asemalle Relanderinkadulle, tärkeään työhaastatteluun, Varkauden teatteriin Laivalinnankadulle tai johonkin muuhun tilaisuuteen.

02 Taksista tilatun taksin kuljettaja tuntee Varkauden väylät osaten varmasti viedä sinut ripeintä reittiä perille. Näin ei parkkipaikan etsimisestä ja parkkimaksuistakaan tarvitse murehtia.

Kun 02 Taksi löytyy valmiina omasta puhelimesta, riittää muutama painallus ja olet tilannut jo taksin. Näet kartalta, missä luoksesi saapuva taksi liikkuu, ja voit olla valmiudessa oikeaan aikaan hypätäksesi matkaan.

Tiesitkö, että voit myös soittaa kyydin 02 Taksin palvelunumerosta 020230?

Numerossa asiakaspalvelija etsii ja tilaa puolestasi taksin. Jos sinulla on sovellus, voit soittaa myös siitä suoraan palvelunumeroon. 020230 on koko Suomen laajuinen taksin tilausnumero, joka palvelee yötä päivää.

Taksin ennakkotilaus turvaa kyydin saannin tärkeissä tilanteissa

Tietyt tilanteet vaativat tiettyä taksia ja takuuvarmaa kyytiä. Isompi porukka tarvitsee tilataksin, pyörätuolilla liikkuva invataksin ja lemmikin kanssa matkustaville saattaa olla tarjolla omanlaiset taksinsa. Myös lentokentälle ja junalle on päästävä ajoissa.

Taksin ennakkotilauksella varmistat, että toivomasi kyyti on pihassa odottamassa oikeaan aikaan.

Ennakkotilauksen voi tehdä perinteisen soittamisen lisäksi myös maksuttomalla 02 Taksi sovelluksella.

Ennakkotilaus tulee tehdä vähintään kaksi tuntia ennen haluttua kyytiä.

Taksivaihtoehdot taskussasi

Vertaile luotettavia taksiyhtiöitä ja löydä juuri sinulle sopivin kyyti. Valitse paras vaihtoehto hinnan, nopeuden tai arvioiden perusteella. Voit varata taksin myös ennakkoon.

Lataa ilmainen sovellus
lataa sovellus app storestaGoogle Play linkAppGallery link
Lataa ilmainen sovellus
lataa sovellus app storestaGoogle Play linkAppGallery link

Pin It on Pinterest