Taksi Pohjois-Savo

02 Taksin kautta voit tilata luotettavat kyydit Pohjois-Savossa. Soita numeroon 020230 tai lataa maksuton 02 Taksi -sovellus.

02 Taksi -palvelu kokoaa valtakunnallisesti hyvämaineiset taksiyhtiöt yhteen palveluun. Voit vertailla kyytejä esimerkiksi hinnan tai saapumisajan perusteella. Saat kyydillesi kiinteän hinnan.

 

Tilaa sovelluksella

App Store link Google Play link

Tilaa soittamalla 020230

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa sovelluksella

Tilaa soittamalla

Puhelusta veloitetaan 1,91 €/puhelu + 0,059 €/sek.

Tilaa taksi 02 Taksin kautta koko Pohjois-Savossa

Pohjois-Savo on Etelä-Savon rinnalla savolaisen lupsakkuuden ja leppoisuuden tyyssija. Mikä voisikaan sopia paremmin lomaretken kohteeksi? Nappaa taksi alle 02 Taksista ja lähde rentoutumaan!

Kalakukkoa ja mansikkakarnevaaleja

Maakunnan kaupunkeihin kuuluvat Kuopio, Varkaus Iisalmi, Kiuruvesi ja Suonenjoki.

Pyörät ne lauloivat: Kuopijoon käy tie, lauloi Esa Pakarinen Lentävästä Kalakukosta. Kyseinen Kalakukko oli pikajuna, mutta syötävä sellainen on savolainen perinneruoka. Kuopion nähtävyyksien, kuten Puijon tornin, Kuopion taidemuseon ja musiikkikeskuksen ohella kannattaakin suunnata torille kalakukko-ostoksille.

Kuopion Tahkolla voi harrastaa laskettelua, luistelua, hiihtoa, moottorikelkkailua, ratsastusta, melontaa, golfia – lista jatkuu pitkään, mutta pääasia on, että kaikkiin kohteisiin pääse taksikyydillä.

Jos Suonenjoki tuo mieleesi mansikat, et ole ainoa. Kaupungissa järjestetään vuosittain Mansikkakarnevaalit – onhan mansikan viljely Suonenjoen pääelinkeino ja mansikkatalkkuna alueen perinneruoka.

Ei nimi kaupunkia pahenna. Varkaus on monipuolinen matkailukohde, jossa sijaitsevat historiallinen Taipaleen kanava, Mekaanisen musiikin museo ja funkkistyylinen Varkauden pääkirkko. Kirkosta löytyy Pohjoismaiden suurin fresko.

Suomen ensimmäinen taidevalimo ja kotimaiset kanjonit

Pohjois-Savon keskiosassa sijaitsee Lapinlahti, jonne perustettiin aikoinaan Suomen ensimmäinen taidevalimo, Halosen taidevalimo. Paikkakunnalla järjestetään nykyäänkin taidetapahtumia sekä nautitaan myös ruokataiteesta juusto- ja viinijuhlien muodossa.

Orinoron rotko Leppävirralla sekä Seinävuoren rotkolaakso Tuusniemellä ovat kotimaisia kanjonimaisemia kauneimmillaan.

Pohjois-Savosta löydät myös monen tunnetun henkilön, kuten Urho Kekkosen, Juhani Ahon, Erja Lyytisen, von Wrightin taiteilijaveljesten, Spede Pasasen ja Jenni Vartiaisen kotiseudut. Juice Leskisen sanoin: Juankoski here I come!

Taksikyydit ympäri Pohjois-Savon

02 Taksi palvelee koko Pohjois-Savon alueella. Tarvitsitpa kyytiä Kuopion torille, Varkauden teatteriin tai Rautavaaran Pumpulikirkkoon, avullamme matkustat aina mukavasti.

Pin It on Pinterest