16.12.2022

Kuohuviiniä ja Sannin yksityiskeikka taksissa – tällaisista taksimatkoista suomalaiset haaveilevat

02 Taksi järjesti arvonnan, jossa kysyttiin, millainen on unelmien taksimatka. Vastauksissa korostuivat turvallisuus, hyvä tunnelma ja kuohuviini. Paljon arvostettiin myös sitä, ettei tarvitse itse olla kuljettajana pitkällä matkalla.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Moni 02 Taksin unelmien taksimatka -arvontaan osallistunut henkilö haaveili siitä, että saisi kerrankin itse olla kyydissä pitkällä ajomatkalla. Osalle taas riitti unelmien taksimatkaksi kyyti, joka on turvallinen, edullinen ja tasainen. Pakkassäässä toivottiin auton olevan lämmin ja penkinlämmittimen päällä.

”Asiakkailla on odotuksia taksimatkoja ja niiden sujuvuutta kohtaan. Laatu on meille 02 Taksissa tärkeää, ja 02 Taksissa mukana olevat taksiyhtiöt ovat sitoutuneet laatuvaatimuksiimme. Asiakastyytyväisyytemme on tänä vuonna ollut valtakunnallisesti 4,8/5. Asiakkaat ovat yhtä tyytyväisiä sovelluksen ja puhelinpalvelun kautta tehtyihin tilauksiin”, kommentoi 02 Taksin kumppanuuspäällikkö Jaana Rantamäki.

Ystävät ja sukulaiset tulevat mukaan unelmien taksimatkalle

Kuljettajat ovat luonnollisesti tärkeä osa onnistunutta taksimatkaa. Moni arvontaan vastanneista toivoi, että kuljettaja olisi huumorintajuinen ja puhelias. Eräs esitti jopa toiveen, että taksinkuljettaja olisi joulupukki.

Taksimatkat ovat osa juhlailtaa. Useissa toiveissa haluttiin taksin takapenkille kuohuviinitarjoilua ja pientä naposteltavaa.

Musiikki luo tunnelmaa ja toinen juhlijoiden tyypillinen toive oli karaoketaksi. Kaikille karaoke ei riitä, vaan eräs osallistuja toivoi karaoken sijaan yksityiskeikkaa Mikael Gabrielilta tai Sannilta.

Usein taksimatkalla seura on tärkeämpi kuin itse määränpää. Moni halusi kutsua mukaan ystäväporukan ja kerätä matkalla yhteisiä muistoja.

Yhtä suuri määrä vastaajista halusi tavata kaukana asuvia sukulaisiaan: ”Toiveeni on, että taksi hakisi kumppanini yksinäisen mummon meille kylään. Ihan vain siksi, että hän saisi viettää päivän kanssamme!”

Arvonnan voittaja pääsee taksilla Lappiin

Taksimatka on loman alku. Unelmien määränpäitä olivat esimerkiksi Lapin eri laskettelukeskukset tai kylpylät Suomessa.

Toiveissa korostui myös taksikyyti lentokentälle. On helpompaa heittää isot matkalaukut taksin takakonttiin kuin kulkea niiden kanssa julkisilla kulkuvälineillä.

Joillain vastaajilla mielikuvitus lensi matkojen suhteen korkealla ja toivottiin kiertelyä Italiassa tai Euroopassa, mutta toisilla ajatukset olivat realistisempia: ”Olisihan se upeaa hurauttaa taksilla Tallinnaan, tai ainakin Helsinkiin satamaan ja sitten takaisin.”

Toisessa ääripäässä toivottiin ensin limusiinikyytiä lunastamaan Eurojackpot-voitto ja sen jälkeen matkaa Mombasaan.

”02 Taksissa asiakas voi kyllä valita haluamansa laisen kyydin, mutta Eurojackpot-voittoa ei valitettavasti voi vielä valita”, nauraa Jaana Rantamäki.

02 Taksin arvonnassa voitti unelma, jossa voittaja pääsee tyttärensä kanssa Etelä-Suomesta taksilla Lappiin tutustumaan Joulupukin Pajakylään.

Asiasta uutisoi myös Autotoday ja KuljetusNet.

Pin It on Pinterest