3.4.2023

Valtakunnallinen taksipalvelu - Meillä on!

Taksipalvelu, joka toimii koko maassa? Taksikuljetus aina samasta numerosta? Kyllä vain, 02 Taksi tarjoaa juuri tätä!

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Paikallinen taksipalvelu koko maassa

Ennen jokaisella paikkakunnalla oli oma taksin tilausnumeronsa, mutta taksikenttä on vuosien aikana muuttunut ja samalla myös tapa, jolla takseja tilataan.

Me 02 Taksissa olemme omalta osaltamme pyrkineet selkiyttämään taksin tilaamista. Taksin tilaaminen hoituu kauttamme samasta numerosta koko maassa. Tavoitat 02 Taksin kautta paikalliset taksiyhtiöt, kuljit missä vaan.

”Kyllä ne paikalliset kuljettajat tietää!”

Asiakkaamme sanovat usein, kun tilaavat taksia ja kertovat osoitettaan, että ”kyllä ne paikalliset kuljettajat tietää”, mikä 02 Taksin kohdalla pitää paikkansa. Kuljettajamme ovat aina paikallisia ja luotettavia, oli paikkakunta mikä hyvänsä.

Kuljettajilta kannattaa myös kysyä vinkkejä paikallisista nähtävyyksistä, mikäli olet itse turistina tutustumassa uuteen paikkaan.

Osoite hukassa? 02 Taksi paikantaa kaikkialla!

02 Taksin puhelinpalvelussa on käytössään ainutlaatuinen paikannuspalvelu, jonka avulla pystymme saamaan selville asiakkaan sijainnin. Jos osoite on hukassa, se ei 02 Taksissa ole este kyydin tilaamiselle. Paikantaminen tapahtuu käytännössä siten, että lähetämme asiakkaan puhelimeen paikannuspyynnön. Pyynnön hyväksymisen jälkeen löydämme sijainnin ja tilaamme taksin.

Kerran eräs 02 Taksin asiakas ei taksia tilatessaan osannut tarkalleen kertoa, missä on. Asiakas tiesi vain olevansa jossain päin Vantaata, ”ehkä Hakunilassa”, hän pohti. Onneksi 02 Taksin paikannuspalvelun avulla asiakkaan sijainti saatiin selville tuossa tuokiossa. Ihmettelemistä tosin oli vain siinä, että sijainniksi paljastuikin Levin Palovartija-ravintola. Tämä ei tosin muodostunut ongelmaksi, sillä 02 Taksin kautta tavoittaa myös Levin taksit, ja pienen naureskelun jälkeen auto saatiin tilattua oikeaan osoitteeseen.

Avoin ja luotettava hinnoittelu etelästä pohjoiseen

02 Taksin kautta tilattavilla takseilla hinnoittelupolitiikkaa ymmärtääkseen ei tarvitse olla ydinfyysikko. Hinnoittelumme on avointa ja toimintamme läpinäkyvää.

Jos tilauksellasi on yksi määränpää, kerromme sinulle kiinteän hinnan, jonka päälle ei tule lisäkuluja. Tällöin tiedät kyydin hinnan jo ennen kuin auto edes ajaa pihaan. Toisinaan kiinteää hintaa ei pystytä määrittämään, jos sinulla on kyydin suhteen erikoistoiveita tai matkalla on useampi määränpää tai pysähdys. Tuolloinkin kerromme kuitenkin taksiyrityksen mittarihinnaston ja hinnoitteluperusteet.

Vertaile taksimatkojen hintoja ja saapumisaikoja

Joskus asiakkailla on kova kiire, jolloin he mieluiten valitsevat auton, joka saapuu mahdollisimman vikkelästi. Toisinaan aikataulu ei ole niin minuutin päälle, vaan suuremmassa roolissa on matkan hinta. Välillä asiakas taas haluaa valita auton taksiyrityksen perusteella.

02 Taksi tarjoaa useita vaihtoehtoja, joista voit valita. Autoja on mahdollista vertailla niin hinnan, saapumisajan kuin esimerkiksi ympäristöystävällisyyden perusteella. Valitsitpa minkä auton hyvänsä, yksi asia ei 02 Taksin kautta tilatuissa kyydeissä muutu: laatu on aina korkeaa ja palvelu luotettavaa ja turvallista alusta loppuun saakka – koko maassa.

Pin It on Pinterest