13.1.2023

Lentokenttätaksi - Näin tilaat taksin Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Helsingin lentokentällä ollessasi voit tilata sinne suoraan taksin 02 Taksi -sovelluksen tai puhelinpalvelun kautta. Taksialue on saapuvien lentojen kerroksessa, ja taksit ajavat ennakkoon tilattujen taksien alueelle.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Matkalaukkujen kanssa ei ole kiva sulloutua julkisiin kulkuvälineisiin, vaan lomamatka on mukava aloittaa ja lopettaa lentokenttätaksilla. Tilaa taksi Helsinki-Vantaan lentoasemalle 02 Taksin kautta.

Näin tilaat taksin Helsingin lentokentältä kotiin 02 Taksi -sovelluksella

  1. Merkitse lähtöosoitteeksi Helsinki-Vantaan lentoasema.
  2. Merkitse määränpääksi paikka, johon olet menossa.
  3. Valitse tarjolla olevista taksiyhtiöistä haluamasi ja tee tilaus.
  4. Tilauksen jälkeen näet sinua hakemaan saapuvan auton tiedot ja voit seurata kartalta, missä auto liikkuu.
  5. Seuraa kylttejä tai sovelluksessa olevaa karttaa ennakkoon tilattujen taksien alueelle. Taksi tulee noutamaan sinut sieltä.
Lentokenttätilaus sovelluksella

Näin tilaat taksin Helsingin lentokentälle 02 Taksi -sovelluksella

  1. Merkitse lähtöosoitteesi sovellukseen.
  2. Merkitse määränpääksi Helsinki-Vantaan lentoasema.
  3. Katso tarjolla olevat taksiyhtiöt, valitse niistä haluamasi ja tee tilaus.
  4. Kun kuljettaja hyväksyy tilauksesi, saat sinua noutamaan saapuvan auton tiedot ja voit seurata kartalta auton liikkeitä.

Voit tilata lentokenttätaksin halutessasi ennakkotilauksena kotoa lentokentälle. Ennakkotilaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin – vähintään vuorokausi ennen haluttua aikaa.

Huomioi nämä, kun tilaat lentokenttätaksin

Tavalliseen henkilöautoon mahtuu neljä henkilöä ja kolme isoa matkalaukkua. Jos tarvitset enemmän kuin yhden taksin, tilaa ne 02 Taksin numerosta 020230.

Tehtyäsi tilauksen 02 Taksin kautta näet sinua hakemaan saapuvan auton tiedot ja voit seurata kartalta, missä auto liikkuu.

Kuljettaja ei tule sinua vastaan aulaan, vaan odottaa sinua ennakkoon tilattujen taksien alueella. Seuraa kylttejä tai 02 Taksi -sovelluksessa olevaa karttaa, niin löydät oikean paikan.

Voit tilata taksin Helsingin lentokentälle myös ennakkotilauksena. Varaa tällöin riittävästi aikaa lentokoneen laskeutumisen jälkeen, jotta ehdit varmasti hakea matkatavarasi ja siirtyä taksialueelle.

Pin It on Pinterest