6.9.2022

Vertaile taksimatkojen hintoja 02 Taksin kautta!

Taksimatkan hinta saattaa nykyisin aiheuttaa harmaita hiuksia. Vaikka ei olisikaan tarkan markan ihminen, on mukavaa tietää, mitä pirssimatka tulee maksamaan. Käänny siis 02 Taksin puoleen ja laske taksin hinta avullamme. Harvoin sitä tulee muutenkaan ostaneeksi jotain ennen kuin tietää, mitä joutuu maksamaan. 02 Taksilla on tarkka ja luotettava taksin hintalaskuri, joka toimii kaikkialla Suomessa. 

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Laske taksin hinta ja näe saapumisaika 

Luit oikein! 02 Taksin avulla pystyt vertailemaan hintoja, ja päättämään itse, mitä kyydistäsi maksat. Haluatko maksaa hieman enemmän, jotta saat tyylikkään premium-auton matkallesi, vai haluatko tuiki tavallisen taksin ja huokeamman hinnan? Katso taksin hinta etukäteen ja päätä, minkä vaihtoehdoista valitset! 

Kyytejä on mahdollista vertailla siis hinnan perusteella, mutta myös saapumisajan perusteella. Jos olet myöhässä töistä, sinulla on kiire junaan tai muuten vain hoppu, voit valita tarjoamistamme vaihtoehdoista auton, joka saapuu luoksesi kaikista nopeimmin. Jos taas hinta on aikaa tärkeämpi kriteeri, voit napata listasta itsellesi edullisimman auton. Toisinaan on mahdollista, että nopein auto on myös se halvin! 

Ilmastoystävällisyys edellä 

Meille 02 Taksilla vastuullisuus on tärkeää ja monet asiakkaatkin arvostavat ympäristöystävällisyyttä. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on tarjolla runsaasti vähäpäästöisiä takseja sekä täyssähköautoja. 

Ilmastoystävällisyys on yksi kriteeri, jolla takseja voi vertailla. Sovelluksessamme vähäpäästöisen auton tunnistaa vihreästä ja täyssähköauton sinisestä väristä. Näillä takseilla suhaillessa tietää jättävänsä vihreät renkaanjäljet! 

Mistä sitten saa tietää, paljonko taksi maksaa? 

Hinnan saat selvitettyä matkallesi kahdella tavalla: voit joko soittaa puhelinpalveluumme tai ladata 02 Taksi -sovelluksen. Sinun tarvitsee tietää vain lähtöpaikkasi osoite sekä matkasi määränpää, niin pystymme laskemaan matkalle hinnan. 02 Taksi on siis mukana kannettava taksilaskuri!

Taksin hintalaskuri 

Puhelinpalvelussamme sinua avustavat ammattimaiset asiakaspalvelijamme, joiden puoleen kannattaa kääntyä etenkin silloin, jos sinulla on matkallesi jotain erityistoiveita. Puhelinpalvelumme kautta saat yhteyden kaikkiin takseihin koko Suomessa.  

Asiakaspalvelijamme kertovat sinulle kiinteän hinnan matkallesi. Jos kiinteää hintaa ei pystytä laskemaan esimerkiksi siksi, että matkallasi on useampia pysähdyksiä tai sinulla on muita erityistarpeita, saat tästä huolimatta tietoosi taksin mittarihinnaston. 

02 Taksi -sovellus on ikään kuin pieni hinnasto ja tilauskeskus suoraan taskussasi. Sovelluksesta pystyt itse tarkastelemaan ja vertailemaan taksiyhtiöitä hinnan, saapumisajan tai vaikka asiakasarvioiden perusteella. Jos et valitse matkallesi kiinteää hintaa, sovelluksessa näkyy taksin kilometrihinta sekä muut hinnoittelutiedot. 

Enää ei tarvitse etsiä netin syövereistä summittaisia taksilaskureita, sillä 02 Taksi tarjoaa varman ja luotettavan hinnoittelun taksimatkalle. Täältä pääset katsomaan kirjaimellisen esimerkin hintojen vertailusta omassa kotikaupungissasi! 

Pin It on Pinterest