23.9.2022

Helpota työmatkojasi - Neljä vinkkiä, miten työmatkoistasi tulee mukavampia!

Syksy saapuu ja sitä myötä myös työmatkat. Eikö olekin mukavaa päästä näkemään työkavereita ja asiakkaita vihdoinkin kasvotusten? Kun on aika hypätä työmatkalla taksiin, tavoitat 02 Taksin kautta luotettavat taksiyhtiöt kaikkialla Suomessa. 

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla
 • Yritysprofiilin avulla voit erotella selkeästi toisistaan työmatkat ja yksityiset taksimatkat. 
 • Voit lisätä ennakkoon tilatut taksimatkat kalenteriisi suoraan sovelluksesta. 
 • Voit lähettää sähköiset kuitit suoraan työsähköpostiisi tai voit yhdistää 02 Taksi -sovelluksen yrityksesi matkalaskujärjestelmään. 

02 Taksi -sovelluksessa on ominaisuuksia, jotka on tarkoitettu helpottamaan työmatkailua. Lue vinkit ja ota ne heti käyttöösi. Seuraavalla työmatkalla voit vain istua taksiin ja nauttia matkasta. 

Erottele yritysprofiilin avulla työmatkat ja yksityiset taksimatkat 

Oletko huomannut, että voit tehdä 02 Taksi -sovellukseen oman profiilin lisäksi yritysprofiilin? Pääset lisäämään yritysprofiilin oman profiilin asetuksista. 

Määrittele yritysprofiilille oma oletusmaksutapa, joka voi olla esimerkiksi yrityksen maksukortti. Tällöin sovelluksessa maksetut työhön liittyvät kyydit veloitetaan automaattisesti oikealta kortilta.  

Vaikka sinulla ei olisi käytössäsi yrityksen maksukorttia, kannattaa yritysprofiili tehdä. Voit nimittäin profiilin asetuksista ohjata taksimatkojen sähköiset kuitit työsähköpostiisi. 

Yritysprofiilin tiedot tulevat käyttöön, kun vaihdat taksin tilausvaiheessa ”Matkan tyyppi” -kohdasta oman matkan tilalle yritysprofiilisi. Yritysprofiili säilyy matkan tyyppinä, kunnes vaihdat sen omaksi matkaksi tai kirjaudut ulos sovelluksesta. 

Tee ennakkotilaus ja lisää se kalenteriin 

Onko tiedossa tiukka aikataulu? 

Taksin tilaaminen ennakkoon on kätevää silloin, kun täytyy siirtyä tiettynä aikana nopeasti seuraavaan paikkaan. 02 Taksi -sovelluksella voit tehdä ennakkotilauksen maksimissaan 7 päivän päähän ja minimissään 30 minuutin päähän. Myös ennakkotilauksissa voit vertailla ja valita itsellesi sopivimman taksiyhtiön. 

Kun olet tehnyt ennakkotilauksen, 02 Taksi -sovellus tarjoaa tilauksen lisäämistä puhelimesi kalenteriin. Tällöin ennakkotilaus on kätevästi muiden tärkeiden tapaamisten kanssa samassa paikassa. 

Unohda paperikuitit ja hyödynnä sähköiset kuitit 

Kyllästyttääkö lompakon pohjalla olevat ruttaantuneet paperikuitit? Siirry nykyaikaan ja ota ilo irti sähköisistä kuiteista! 

Kun maksat kyydin 02 Taksi -sovelluksella, saat matkasta kuitin sähköpostiisi. Lisäksi näet sovelluksen tilaushistoriasta näiden taksimatkojesi kuitit. Kuitit säilyvät 02 Taksi -tililläsi ja voit tarvittaessa lähettää ne itsellesi sähköpostilla uudelleen. 

Yhdistä 02 Taksi -sovellus matkalaskujärjestelmääsi ja hyvästele jatkuva kuittirumba 

02 Taksi -sovellus on yhteensopiva ReceiptHero-palvelun kanssa. Kun yhdistät 02 Taksin ja ReceiptHeron, saat toimitettua 02 Taksi -sovelluksessa maksettujen matkojen kuitit automaattisesti Bezalan, eTaskun ja M2:n järjestelmiin. Tämä on kaikkein helpoin tapa toimittaa kuitit matkalaskujärjestelmääsi, sillä sinun ei tarvitse itse tehdä mitään. 

Näin yhdistät 02 Taksi -sovelluksen omaan matkalaskujärjestelmääsi: 

eTasku 

 1. Avaa 02 Taksi -sovelluksen valikko ja valitse ”Oma profiili”.
 2. Avaa Omasta profiilista ”Sähköiset kuitit – ReceiptHero”.
 3. Mikäli sinulla ei vielä ole ReceiptHero-tunnuksia voit luoda tunnukset samalla.
 4. Yhdistettyäsi 02 Taksi -käyttäjätilin & ReceiptHeron avaa eTasku-sovellus ja yhdistä ReceiptHero-tilisi myös eTasku-sovellukseen.
 5. Jatkossa 02 Taksi -sovelluksella tilatuista & maksetuista matkoista syntyvät kuitit siirtyvät automaattisesti eTaskuun kirjanpitäjäsi saataville.

Bezala 

 1. Avaa 02 Taksi -sovelluksen valikko ja valitse ”Oma profiili”.
 2. Avaa Omasta profiilista ”Sähköiset kuitit – ReceiptHero”.
 3. Mikäli sinulla ei vielä ole ReceiptHero-tunnuksia voit luoda tunnukset samalla.
 4. Yhdistettyäsi 02 Taksi -käyttäjätilin & ReceiptHeron avaa Bezala-sovellus ja yhdistä ReceiptHero-tilisi myös Bezala-sovellukseen.
 5. Jatkossa 02 Taksi -sovelluksella tilatuista & maksetuista matkoista syntyvät kuitit siirtyvät automaattisesti Bezalaan kirjanpitäjäsi saataville.

M2 

Mikäli yrityksenne käytätä M2-ohjelmistoa kulu- ja matkalaskujen tekemiseen, ota yhteyttä ReceiptHeroon tukeen sähköpostitse support@receipthero.io. ReceiptHero auttaa käyttöönotossa. 

    Pin It on Pinterest