14.7.2020

Suomen laajin taksien tilaus- ja vertailupalvelu 02 Taksi löytyy nyt myös Huawein AppGallery-sovelluskaupasta

Valtakunnnallisesti toimiva taksien tilaus- ja vertailupalvelu 02 Taksi on nyt rantautunut Huawein omaan sovelluskauppaan, AppGalleryyn.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

02 Taksi on 020202 Palvelut Oy:n ylläpitämä taksien tilaus- ja vertailupalvelu, joka kokoaa luotettavien ja hyvämaineisten taksiyhtiöiden tarjonnan yhteen ja samaan paikkaan. Tavoitteena on palauttaa suomalaisten luottamus taksilla matkustamiseen helpottamalla luotettavan taksin tilaamista ja tarjoamalla tasapuolisen kyytien vertailun.

Vahvasti kasvanut 02 Taksi mahdollistaa luotettavien taksivaihtoehtojen vertailun ympäri Suomen. 02 Taksissa on mukana jo yli 20 taksiyhtiötä ja lähes 5 000 autoa. Palvelu kattaa jo 80 % Suomesta, ollen näin Suomen laajin ja kattavin taksin tilauspalvelu.

Haluamme osaltamme auttaa palauttamaan kuluttajien luottamuksen Suomen taksimarkkinaan helpottamalla kuluttajien taksin tilaamista. Näin tietenkin myös laadukkaasti toimivat taksiyritykset hyötyvät ja saavat lisää kyytejä”, sanoo 02 Taksin liiketoiminnan kehitysjohtaja Petteri Niemi.

Tilausvolyymimme ovat kesän aikana kasvaneet jo yli korona-aikaa edeltävän tason ja olemme iloisia saadessamme suositun sovelluksemme myös AppGalleryyn. AppGallery-version tekeminen sovelluksestamme oli varsin suoraviivainen prosessi ja Huawein asiantuntijat tukivat siinä erittäin hyvin”, Niemi jatkaa.

Huawei on kuluneena vuonna keskittynyt kehittämään ja rakentamaan paitsi omaa Huawei Mobile Services -ekosysteemiään, myös omaa innovatiivista ja turvallista sovelluskauppaansa, Huawei AppGallerya. Huhtikuussa 2018 lanseerattu AppGallery on kasvanut vauhdilla. AppGallery on saatavilla 170 maassa ja sillä on jo yli 650 miljoonaa aktiivista kuukausikäyttäjää globaalisti ja 76 miljoonaa aktiivista kuukausikäyttäjää Euroopassa. Euroopan tasolla AppGalleryyn tulee joka kuukausi viisi miljoonaa uutta käyttäjää. AppGalleryssa on maailmanlaajuisesti 1,4 miljoonaa rekisteröitynyttä sovelluskehittäjää. Vuositasolla AppGalleryssa on latauksia 210 miljardia globaalisti ja 1,2 miljardia Euroopassa. Suomessa on käytössä yli 800 000 Huawei-laitetta, joissa on AppGallery-sovelluskauppa.

Yhteistyö 02 Taksin ja Huawein välillä keskittyi heti ensimmäisestä tapaamisesta alkaen siihen, että yhteisenä tahtotilana on varmistaa loppukäyttäjille paras mahdollinen käyttökokemus Huawein ekosysteemissä. Murroksessa olevalla taksitoimialalla 02 Taksi -palvelun selkeä tahtotila on olla edelläkävijä. Meille erittäin tärkeä yhteistyön osa-alue on ollut varmistaa, että pystymme paikallisten insinöörien avulla tukemaan 02 Taksia niin, että kyvykäs kehitystiimi pystyi etenemään projektin kanssa mahdollisimman vauhdikkaasti. Sovellus saatiin julkaistua kaikilla halutuilla ominaisuuksilla ja tavoiteaikataulussa valmiina kesän sesonkiin”, kertoo Huawei Mobile Services -tiimin Industry Lead Antti Piha.

Lisätietoja:

Petteri Niemi, liiketoiminnan kehitysjohtaja, 02 Taksi. Puh. +358 44 222 4222

02 Taksi on 020202 Palvelut Oy:n ylläpitämä taksien tilaus- ja vertailupalvelu. 02 Taksi välittää numerosta 020230 vuosittain yli 500 000 taksitilausta, minkä lisäksi syksystä 2019 alkaen tarjolla on ollut myös ilmainen mobiilisovellus. 02 Taksia käyttäessä kuluttaja voi valita auton muun muassa matkan nopeuden, asiakasarvioiden tai jopa automallin perusteella

Tällä hetkellä 02 Taksin tilauspalvelu toimii koko maassa ja taksiyhtiöiden vertailupalvelu suurimmissa kaupungeissa. Uusia taksiyhtiöitä liittyy palveluun jatkuvasti ja vertailupalvelu on sitä mukaa myös laajentumassa usealle uudelle alueelle lähiaikoina.

Pin It on Pinterest