30.7.2020

02 Taksi toimii nyt myös Meri-Lapissa: Kemin Taksipalvelu 02 Taksin kumppaniksi!

Kemi-Keminmaa-Simon alueella toimiva Kemin Taksipalvelu on 02 Taksin uusi kumppani. Kemin Taksipalvelun kyydit voi tilata nyt 02 Taksin numerosta 020230. Kemin Taksipalvelun kyydit löytyvät myös maksuttomasta 02 Taksi -sovelluksesta.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Kemin Taksipalvelu on palvellut asiakkaita jo neljä vuosikymmentä Meri-Lapin alueella. Osalla kuljettajista on kymmenien vuosien kokemus alalta.

Kemin Taksipalvelulle on tärkeää, että asiakkaista huolehditaan matkan alusta loppuun saakka laadukkaalla ja nykyaikaisella kalustolla. Yritys toimii Meri-Lapin talousalueella.

Kemin Taksipalvelu on iloinen tuoreesta yhteistyöstä:

”On hienoa, että asiakkaalla on uusi ja koko ajan kehittyvä valtakunnallinen vaihtoehto taksi tilaamiselle. Meille on tärkeää, että kyytejämme voi tilata myös sovelluksen kautta helposti. 02 Taksi -sovellus laskee tulevan kyydin hinnan etukäteen, ja se on asiakkaan kannalta tosi hieno juttu. ”, Kemin Taksipalvelun toimitusjohtaja Jani Rissanen kiittelee.

Asiakkaiden kannalta palvelu paranee, kun 02 Taksi -palvelun kautta tehdyille tilauksille saa jo tilausvaiheessa sekä saapumisaika-arvion että kiinteän hinnan.

02 Taksin liiketoiminnan kehitysjohtaja Petteri Niemi toivottaa Kemin Taksipalvelun lämpimästi tervetulleeksi:

”On hienoa, että voimme yhteistyön myötä tarjota laadukasta palvelua 02 Taksin asiakkaille. Kumppaniverkostomme kasvaessa luotettavilla taksiyhtiöillä, voimme tarjota kuluttajille laadukkaan taksintilauskokemuksen koko maassa.”

Lisätietoja:

Petteri Niemi, liiketoiminnan kehitysjohtaja, 02 Taksi. Puh. +358 44 222 4222

02 Taksi on 020202 Palvelut Oy:n ylläpitämä taksien tilaus- ja vertailupalvelu. 02 Taksi välittää numerosta 020230 vuosittain yli 500 000 taksitilausta, minkä lisäksi syksystä 2019 alkaen tarjolla on ollut myös ilmainen mobiilisovellus. 02 Taksia käyttäessä kuluttaja voi valita auton muun muassa matkan nopeuden, asiakasarvioiden tai jopa automallin perusteella

Tällä hetkellä 02 Taksin tilauspalvelu toimii koko maassa ja taksiyhtiöiden vertailupalvelu suurimmissa kaupungeissa. Uusia taksiyhtiöitä liittyy palveluun jatkuvasti ja vertailupalvelu on sitä mukaa myös laajentumassa usealle uudelle alueelle lähiaikoina.

Pin It on Pinterest