10.8.2020

Järvenpääläinen Petax mukaan valtakunnalliseen 02 Taksi -palveluun

Taksikyytien läpinäkyvyys ja kattavuus paranee Keski-Uudenmaan alueella, kun Petax liittyy mukaan valtakunnalliseen 02 Taksi -palveluun. Jatkossa Petaxin ja alueella jo toimineen Menevän kyytejä voi vertailla ja tilata maksuttomalla 02 Taksi -sovelluksella tai soittamalla 02 Taksin numeroon 020230.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

 

Petax toimii Keski-Uudenmaan alueella eli Järvenpäässä, Tuusulassa ja Keravalla. Yritys on vuonna 2013 perustettu perheyhtiö. Yritys on arvojensa mukaisesti turvallinen, täsmällinen, luotettava, ystävällinen ja asiakaslähtöinen kuljetuspalvelu.

Keski-Uudenmaan alueen asukkaat voivat tilata ja vertailla taksikyytejä jatkossa helposti. 02 Taksin kumppaneita alueella ovat Petax ja Menevä. Näiden yhtiöiden hintoja ja saapumisaikoja voi vertailla 02 Taksi -palvelun kautta etukäteen aina, kun lähtöosoite ja määränpää ovat tiedossa.

Petaxin Petteri Hietanen on iloinen yhteistyöstä:

”Meille on tärkeää, että taksimme ovat tilattavissa niistä kanavista, joita asiakkaat käyttävät. 02 Taksi on valtakunnallinen palvelu, joten sitä käyttävät asiakkaat löytävät jatkossa myös meidän kyytimme ollessaan Keski-Uudellamaalla.”

02 Taksin liiketoiminnan kehitysjohtaja Petteri Niemi toivottaa Petaxin lämpimästi tervetulleeksi:

”Meidän tavoitteenamme on tuoda taksialalle selkeyttä. Halusimme tuoda markkinoille asiakaslähtöisen palvelun, joka toimii koko Suomessa. On ollut hienoa nähdä, että moni taksiyhtiö näkee asian samalla tavalla ja on lähtenyt kumppaniksemme. Nyt pystymme tarjoamaan entistä parempaa palvelua myös Keski-Uudenmaan alueella.”

Kumppanuudesta uutisoi myös Keski-Uusimaa: https://www.keski-uusimaa.fi/paikalliset/2387651

Lisätietoja:

Petteri Niemi, liiketoiminnan kehitysjohtaja, 02 Taksi. Puh. +358 44 222 4222

02 Taksi on 020202 Palvelut Oy:n ylläpitämä taksien tilaus- ja vertailupalvelu. 02 Taksi välittää numerosta 020230 vuosittain yli 500 000 taksitilausta, minkä lisäksi syksystä 2019 alkaen tarjolla on ollut myös ilmainen mobiilisovellus. 02 Taksia käyttäessä kuluttaja voi valita auton muun muassa matkan nopeuden, asiakasarvioiden tai jopa automallin perusteella

Tällä hetkellä 02 Taksin tilauspalvelu toimii koko maassa ja taksiyhtiöiden vertailupalvelu suurimmissa kaupungeissa. Uusia taksiyhtiöitä liittyy palveluun jatkuvasti ja vertailupalvelu on sitä mukaa myös laajentumassa usealle uudelle alueelle lähiaikoina.

Pin It on Pinterest