8.7.2020

02 Taksi vahvistuu Tahkolla ja Nilsiässä: Tahkon Taksi 02 Taksin kumppaniksi!

Tahkon ja Nilsiän alueella toimiva Tahkon Taksi on 02 Taksin uusi kumppani. Tahkon Taksin kyydit voi tilata sekä heidän omasta puhelinnumerostaan että 02 Taksin numerosta 020230. Tahkon Taksin kyydit löytyvät myös maksuttomasta 02 Taksi -sovelluksesta.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Tahkon Taksi on perinteinen ja lupsakka savolainen taksipalvelu. Taksipalvelun kautta saa Tahkon matkailukeskuksen ja Nilsiän alueen kyytien lisäksi kuljetukset Kuopion ja Siilinjärven rautatieasemille sekä Kuopion lentokentälle.

Tahkon Taksi on iloinen tuoreesta yhteistyöstä:

”Meille on tärkeää, että kyytejämme voi tilata myös sovelluksen kautta helposti. 02 Taksi -sovellus laskee tulevan kyydin hinnan etukäteen. Näin ollen asiakkaiden on helppo ymmärtää matkan hinnoittelu. Tahkolla käy paljon turisteja ympäri vuoden, joten asiakkaat löytävät tutusta sovelluksesta myös meidän taksit”, Nilsiän Taksiautoilijoiden puheenjohtaja Tuija Hyvönen kiittelee.

Tahkon ja Nilsiän alueella olevien asiakkaiden kannalta palvelu paranee, kun 02 Taksi -palvelun kautta tehdyille tilauksille saa jo tilausvaiheessa sekä saapumisaika-arvion että kiinteän hinnan.

02 Taksin liiketoiminnan kehitysjohtaja Petteri Niemi toivottaa Tahkon Taksin lämpimästi tervetulleeksi:

”On hienoa, että voimme yhteistyön myötä tarjota laadukasta palvelua Tahkolla ja Nilsiässä. Kumppaniverkostomme kasvaessa luotettavilla taksiyhtiöillä voimme tarjota kuluttajille laadukkaan taksintilauskokemuksen koko maassa.”

Lisätietoja:

Petteri Niemi, liiketoiminnan kehitysjohtaja , 02 Taksi. Puh. +358 44 222 4222

02 Taksi on 020202 Palvelut Oy:n ylläpitämä taksien tilaus- ja vertailupalvelu. 02 Taksi välittää numerosta 020230 vuosittain yli 500 000 taksitilausta, minkä lisäksi syksystä 2019 alkaen tarjolla on ollut myös ilmainen mobiilisovellus. 02 Taksia käyttäessä kuluttaja voi valita auton muun muassa matkan nopeuden, asiakasarvioiden tai jopa automallin perusteella

Tällä hetkellä 02 Taksin tilauspalvelu toimii koko maassa ja taksiyhtiöiden vertailupalvelu suurimmissa kaupungeissa. Uusia taksiyhtiöitä liittyy palveluun jatkuvasti ja vertailupalvelu on sitä mukaa myös laajentumassa usealle uudelle alueelle lähiaikoina.

Pin It on Pinterest