28.9.2020

02 Taksi -palvelussa eri taksiyhtiöiden vertaileminen on yllättävän helppoa!

02 Taksi -palvelu haluaa helpottaa asiakkaiden taksintilauskokemusta ja tehdä siitä mahdollisimman sujuvaa. Yhdellä klikkauksella näkee taksien arvioidut saapumisajat, kiinteät hinnat sekä asiakasarviot.

Taksien hintojen vertailu on taksilainmuutoksen myötä koettu vaivalloiseksi. Taksien ikkunoissa olevia tarroja on vaikea tulkita saati kiireessä vertailla.

02 Taksi -palvelu on alusta lähtien halunnut helpottaa asiakkaiden taksintilauskokemusta ja tehdä siitä mahdollisimman sujuvaa. Asiakkaat ovat jopa yllättyneet siitä, miten helppoa 02 Taksin kautta vertaileminen on

Kun sovellukseen tai puhelinpalveluun kertoo lähtö- ja määränpääosoitteet, saa helposti näkyviin eri taksivaihtoehdot. Yhdellä klikkauksella näkee taksien arvioidut saapumisajat, kiinteät hinnat ja asiakasarviot.

Samasta näkymästä voi helposti valita haluamansa kyydin ja tilata sen. Tilauksen jälkeen kyydin saapumista voi seurata kartalta.

02 Taksin tekemien havaintojen perusteella auton saapumiasaika on asiakkaille jopa hintaa tärkeämpi kriteeri. Usein taksi tilataan tilanteessa, jossa on tarve saada kyyti mahdollisimman nopeasti. Jos hintaero hitaampaan kyytiin on kuitenkin riittävän suuri, malttavat asiakkaat odottaa hetken pidempään.

”Asiakkaat ovat ottaneet vertailumahdollisuuden todella positiivisesti vastaan, koska he voivat valita parhaan kyydin tarpeensa mukaan. Viikonloppuisin nopeus on usein se ratkaisevin tekijä. Mikäli matka on pitkä tai tarvitaan tilataksia, ovat kriteerit yleensä hinnan ja aikataulun yhdistelmä”, kertoo eräs 02 Taksin puheluihin vastaava asiakaspalvelija.

Ennakkotilauksissa hinta nousee usein tärkeimmäksi valintakriteeriksi. 02 Taksin tekemien havaintojen perusteella se näkyy erityisesti Helsinki-Vantaan lentokentälle suuntaavissa ennakkotilauksissa.

Ekologisuus on yksi asia, jota taksinkäyttäjät ajattelevat yhä enemmän. 02 Taksilla on kumppaneina taksiyhtöitä, jotka tarjoavat kyytejä hybridiautoilla tai täyssähköautoilla. Asiakkaat tarttuvat näihin vaihtoehtoihin useimmiten silloin, kun hintaero ei muihin toimijoihin verrattuna ole merkittävä.

Jotkut 02 Taksin asiakkaat ovat brändiuskollisia ja pyytävät tilatessaan suoraan jonkun tietyn taksiyhtiön auton paikalle välittämättä hinnasta tai saapumisajasta.

Kaiken kaikkiaan asiakkaat ovat tyytyväisiä siihen, että he voivat valita eri vaihtoehtojen välillä.

”Joskus kuulee, kun tilauksen lopuksi asiakas kehuu kaverilleen tätä systeemiä, että voi kilpailuttaa taksit suoraan. Uskon, että asiakkaat ovat tosi tyytyväisiä palveluumme!” iloitsee eräs 02 Taksin asiakaspalvelija.

020230-numerossa sekä ilmaisessa mobiilisovelluksessa toimiva 02 Taksi on taksien tilaus- ja vertailupalvelu, joka välittää vuosittain yli 500 000 taksitilausta. 

Pin It on Pinterest

Share This