22.12.2020

02 Taksin kautta tilatessa voi valita pisarasuojallisen taksin tai kuljettajan, joka käyttää kasvomaskia

02 Taksi on taksin tilaus- ja vertauspalvelu, jonka kautta voi kilpailuttaa itselleen sopivimman taksikyydin esimerkiksi hinnan- tai saapumisajan perusteella. Nyt uutena mahdollisuutena voi halutessaan valita pisarasuojallisen taksin tai kuljettajan, joka käyttää kasvomaskia.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

02 Taksi on valtakunnallinen taksin tilaus- ja vertailupalvelu. Nyt 02 Taksi tuo asiakkailleen mahdollisuuden valita taksiyhtiö pisarasuojien tai maskien perusteella. 02 Taksi -sovelluksella tilatessa tieto maskillisista kuljettajista ja pisarasuojista on merkattu taksiyhtiön nimen alle. Myös soittamalla 02 Taksin tilausnumeroon 020230 voi valita maskia käyttävän kuljettajan tai pisarasuojallisen taksin.

Yhä useamman taksiyhtiön kuljettajat ympäri Suomen ovat reagoineet vallitsevaan korona-tilanteeseen ja sitoutuneet käyttämään maskeja tai rakentamaan autoihin pisarasuojia.

02 Taksille on tärkeää, että asiakkaille voidaan tarjota hyviä vaihtoehtoja erilaisiin tilanteisiin: ”Haluamme tarjota jokaisessa tilanteessa asiakkaanmukaista palvelua. Näinä aikoina on tärkeää, että asiakkaat voivat halutessaan saada varmasti taksinkuljettajan, joka käyttää kasvomaskia tai auton, jossa on pisarasuoja.”, kertoo 02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi.

Lisätietoja:

Petteri Niemi, 02 Taksi, +358 44 222 4222

02 Taksi välittää numerosta 020230 vuosittain yli 500 000 taksitilausta, minkä lisäksi syksystä 2019 alkaen tarjolla on ollut myös ilmainen mobiilisovellus. 02 Taksia käyttäessä kuluttaja voi valita auton muun muassa matkan nopeuden, asiakasarvioiden tai jopa automallin perusteella

Tällä hetkellä 02 Taksin tilauspalvelu toimii koko maassa ja taksiyhtiöiden vertailupalvelu suurimmissa kaupungeissa. Uusia taksiyhtiöitä liittyy palveluun jatkuvasti ja vertailupalvelu on sitä mukaa myös laajentumassa usealle uudelle alueelle lähiaikoina.

Pin It on Pinterest