30.1.2020

Yhdeksän yhteistyö - Ne ensimmäiset kumppanit 02 Taksin kyytien takana

02 Taksi ei mahdollistaisi huimia, kymmeniä tuhansia taksitilauksia kuukausittain ilman luotettavia taksiyhtiöitä, jotka vastaavat 02 Taksin kautta tilatuista kyydeistä.

Tähän yhdeksän yhteistyökumppanin verkostoon ovat lähteneet mukaan hyvästä maineesta tunnetut Taksi Helsinki, Menevä, Kajon, Liuttu, Expresstaxi, VieVie, Kymenlaakson Kyydinvälitys, Taksi Länsi-Suomi ja Lounais-Suomen Taxidata.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kyytejä kautta maan

Yritykset toimivat laajasti Suomen alueella. Liuttu ja Expresstaxi kuljettavat asiakkaita Tampereen seudulla ja Taksi Helsinki pääkaupunkiseudulla.

Useammalla paikkakunnalla palvelevat Menevä ja Kajon, joista Menevä kyyditsee valtakunnallisesti pohjoisen Leviltä etelän Helsinkiin ja Kajon Savonlinnasta aina rannikolle Turkuun.

VieVie vie perille puolestaan Kuopiossa ja naapurikunnissa, Kymenlaakson Kyydinvälitys koko maakunnassa ja Taksi Länsi-Suomi sekä Taxidata Turun ja muun Varsinais-Suomen seudulla sekä Porin kulmilla Satakunnassa.

Täältä löydät tarkemmin yhtiöt alueittain.

Tuttu firma tekee taksin tilauksesta mukavampaa

Monelle 02 Taksin kumppanit ovat jo ennestään tuttuja liikenteestä. Taksin tilaus on mukavampaa ja turvallisuuden tunnetta tuovaa, kun paikalle saapuvan auton tietää olevan tunnetusta taksifirmasta.

02 Taksin sovelluksesta asiakas näkee yhdestä paikasta alueensa taksiyhtiöt, joiden kyydit ovat sovelluksen kautta saatavilla.

Palvelunumeroon 020230 soittaessaan asiakas tavoittaa halutessaan kaikki Suomen taksit.

Enemmän kyytejä, enemmän valinnanvaraa

Kun taksitoimija kuuluu 02 Taksiin, mahdollistaa se uuden kanavan taksin tilaukseen ja näin ollen tilaisuuden kyytien lisääntymiseen. 02 Taksin sovelluksella tai yhdellä palvelunumerolla, joka toimii kaikkialla Suomessa, taksi on hyvin helppo tilata sinne missä asiakas itsekin on.

Lisäksi sovellus tuo suoraan asiakkaan omaan puhelimeen useita kyytivaihtoehtoja, lisää vapautta valita taksi esimerkiksi sen edullisuuden ja nopeuden mukaan tehden tilaamisesta myös läpinäkyvää.

02 Taksi perustuukin moneen taksia käyttävien toiveeseen.

Yhdessä parasta taksipalvelua tekemässä

02 Taksille on ehdottoman tärkeää yhteistyötahojen luotettavuus ja taksipalvelun laatu.

Toteutuneiden kyytien onnistumista seurataankin jatkuvasti asiakkaiden palautteiden perusteella ja palvelua kehitetään entistä paremmaksi.

Pyrkimys on rakentaa yhdessä taksiyrittäjien ja asiakkaiden kanssa Suomen parasta taksipalvelua.

Toivotamme matkaamme mukaan myös muut taksiyhtiöt

02 Taksiin ja siten koko maan kattavaan taksiverkostoon ovat tervetulleita kaikki luotettavat taksiyritykset.

Jos olet kiinnostunut liittymään 02 Taksin kumppaneihin, lue lisää täältä ja ole meihin yhteydessä.

Pin It on Pinterest

Share This