25.2.2020

Valtaosa suomalaisista tilaa taksin yhä soittamalla

Helsingin Uutiset huomioi 02 Taksin teettämän tutkimuksen ja toteaa, että taksi tilataan edelleen mielellään puhelimitse:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

”Teettämämme tutkimuksen mukaan yli puolet asiakkaista tilaa edelleen taksinsa puhelimitse. Noin viidennes nousee taksiin tolpalta ja suunnilleen saman verran käyttää sovellusta.”

Tänä päivänä 02 Taksi välittää noin puoli miljoonaa taksikyytiä Suomen noin 22 miljoonasta vuosittaisesta taksimatkasta, pois lukien yhteiskunnalliset taksikyydit, kuten koulukuljetukset ja Kela-taksit.

Juha Mertanen kertoo yrityksen keräämän datan kertovan selkeästi, että taksin valintaan vaikuttaa eniten kyydin saapumisaika. Hinta tulee vasta kakkosena. Mertasen mukaan myös taksiyrityksen brändillä ja autotyypeillä on asiakkaille merkitystä.

Yksi uusi ja nouseva vertailukriteeri on myös taksikyydin ekologisuus. Mertanen arvioi sen merkityksen kasvavan, kunhan tarjonta lisääntyy.

Lue koko artikkeli Helsingin Uutisista:

https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/843983-valtaosa-suomalaisista-tilaa-taksin-soittamalla-ekologisuus-on-alkanut-vaikuttaa?fbclid=IwAR010vW8awz43xHep-yEt0FXeONbwTgdMsMqnEYQMjikbOFsOcuHr3AaisI

Pin It on Pinterest

Share This