9.3.2020

Yli puolen miljoonan kyydin 02 Taksi listasi, mihin ja mistä taksi useimmin tilataan

Yli puoli miljoonaa kyytiä vuosittain välittävä taksintilauspalvelu 02 Taksi listasi kohteet, joihin palvelun kautta tilatulla taksilla eniten matkustetaan sekä paikat, joista taksi useimmiten tilataan.

Kyytikohteissa ykkösenä on Helsinki-Vantaan lentoasema, perässään Tampereen rautatieasema, Helsingin rautatientori ja Turun juna-asema.

Lento- ja rautatieasemien jälkeen viidenneksi eniten kyytejä kohdistuu Meilahden sairaalaan. Kuudentena listalta löytyy Helsingin Tripla, tämän jälkeen Narinkkatori ja kahdeksantena Vantaan Tulisuudelma.

02 Taksin kaupallinen johtaja Juha Mertanen toteaa tulosten osoittavan taksin olevan edelleen suosittu tapa liikkua juna- ja lentomatkustamisen yhteydessä.

Lue koko juttu Ilta-Sanomista:https://www.is.fi/autot/art-2000006429752.html

Sieltä löydät myös suosituimmat osoitteet, joihin takseja tilataan.

Helsinki-Vantaan lentoasema suosituin kohde – taksia käytetään eritoten toiseen matkustustapaan siirryttäessä

02 Taksin teettämä kyselytutkimus taksinkäytöstä tukee 02 Taksin jakamaa tietoa, jonka mukaan palvelun kautta tilatuista taksikyydeistä suurin osa päätyy Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja merkittävä osa myös juna-asemille.

Kyselystä selviää, että taksin käytön toiseksi suurin syy on siirtyminen toiseen matkustustapaan, kuten lentokoneeseen, junaan tai bussiin. Myös vähemmän taksilla liikkuvat kertovat käyttävänsä taksia lentokentälle tai juna- tai bussiasemalle siirryttäessä.

Yleisin tilanne taksin käyttöön on kuitenkin oman ajokunnon puute. Pääsyitä valita taksi, eikä muuta kulkuneuvoa, ovat helppous, mukavuus, kiire ja vaihtoehtojen puuttuminen.

Juttu kokonaisuudessaan Autotodayn sivulla: https://autotoday.fi/suomen-suosituin-taksien-maaranpaa-on-helsinki-vantaan-lentoasema/

Eniten lähtöjä Lasipalatsin vieressä sijaitsevalta tolpalta

Helsinki-Vantaan lentoaseman ollessa suosituin kyytikohde, on suosituin taksin lähtöasema puolestaan Helsingin Lasipalatsin vieressä sijaitseva Mannerheimintie 22.

02 Taksin kaupallisen johtajan Juha Mertasen mukaan tästä voidaan päätellä monen ottavan taksin tolpalta, kun matkataan lento- tai juna-asemalle.

Saman allekirjoittaa Lähitaksi Oy:n Juha Pentikäinen, joka kertoo lentoaseman ja Helsingin keskustan olevan suosituimpia kohdepaikkoja myös heidän asiakkaidensa keskuudessa.

Koko jutun löydät täältä: https://www.talouselama.fi/uutiset/naihin-osoitteisiin-takseja-tilataan-eniten-suomessa-yksi-maaranpaa-on-ylivoimaisesti-suosituin/d2b1ffd4-7c80-405d-a01f-bd8e33af1356

02 Taksin suosituimmista kyytikohteista ja muusta aiheeseen liittyvästä voit lukea myös:

Verkkouutiset: Mihin Suomen osoitteisiin tilataan eniten takseja?

Kauppalehti: Top 10 -taksikyytikohteissa klassikkoja ja yllätyksiä

Vantaan Sanomat: Tänne tullaan taksilla! Vantaalainen ravintola suomalaisten taksikyytien suosituimpia kohteita – Lentokenttä selkeä ykkönen

020230-numerossa sekä ilmaisessa mobiilisovelluksessa toimiva 02 Taksi on taksien tilaus- ja vertailupalvelu, joka välittää vuosittain yli 500 000 taksitilausta. 

Pin It on Pinterest