23.6.2022

Kuopion taksiyhtiöt löytyvät nyt yhdestä palvelusta - Taksiykköset liittyy mukaan 02 Taksi -palveluun!

02 Taksin ja Taksiykkösten yhteistyön myötä kuopiolaiset voivat tilata ja vertailla kaikkien suurimpien taksipalveluiden kyytejä 02 Taksi -palvelun kautta.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Taksiykköset aloittaa yhteistyön 02 Taksi -palvelun kanssa Kuopion ja Siilinjärven alueella. Yritykselle on tärkeää tarjota laadukas ja luotettava kuljetus jokaiselle asiakkaalle.

”Hienoa saada tunnettu valtakunnallinen yhteistyökumppani. Haluamme 02 Taksin kautta tavoittaa uusia asiakkaita, joille voimme tarjota ykkösluokan taksipalvelua.” kertoo Taksiykkösten toimitusjohtaja Heidi Lampinen.

02 Taksi on koko Suomessa toimiva taksien tilaus- ja vertailupalvelu. Kuopion alueella on jo aiemmin toiminut 02 Taksin yhteistyökumppaneina EHT-Line, Menevä, SnapCab ja VieVie.

Taksiykkösten yhteistyön myötä kaikki alueen suurimmat taksiyhtiöt löytyvät samasta tilauspalvelusta. Asiakkaat voivat vertailla ja tilata näiden taksiyhtiöiden kyytejä 02 Taksi sovelluksen ja -puhelinpalvelun kautta. Palvelusta voi helposti valita tilanteeseensa sopivimman kyydin. Valintaperusteena voi olla esimerkiksi auton saapumisaika, hinta, asiakasarviot tai vähäpäästöisyys.

02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi toivottaa uuden kumppanin tervetulleeksi 02 Taksin yli 40 yhteistyökumppanin verkostoon:

”Olemme nopeasti kasvaneet asiakkaiden suosimaksi valtakunnalliseksi palveluksi. Meille on tärkeää tarjota hyviä kyytejä yhteistyökumppaneidemme kuljettajille ja olemme tietoisesti panostaneet markkinointiin myös koronan aiheuttamana vaikeana aikana. Sen seurauksena olemme pystyneet toimittamaan koko ajan enemmän tilauksia kaikille 02 Taksissa mukana oleville yhtiöille.”

Asiasta uutisoi myös Yle.

Lisätietoja:

Petteri Niemi, operatiivinen johtaja, 02 Taksi Oy, puh. 044 222 4222

02 Taksi kokoaa luotettavien ja hyvämaineisten taksiyhtiöiden tarjonnan yhteen ja samaan paikkaan. Palvelussa on jo yli 40 taksiyhtiötä ja yli 7000 taksia. Välitämme taksiyhtiöille vuositasolla yli miljoona tilausta. 02 Taksia käyttäessä asiakas voi valita taksikyydin matkan hinnan, auton saapumisajan ja asiakasarvioiden perusteella sekä tilata premium-auton, vähäpäästöisen auton tai tila-auton.

02 Taksin tavoitteena on palauttaa suomalaisten luottamus taksilla matkustamiseen. Helpotamme turvallisen taksin tilaamista ja tarjoamme tasapuolisen kyytien vertailun koko Suomessa. Samalla haluamme edesauttaa kumppaneinamme toimivien taksiyhtiöiden menestymistä kilpaillussa markkinassa. 02 Taksi kompensoi kaikki tilauskanaviensa kautta yhteistyökumppaneille tilattujen kyytien päästöt.

Pin It on Pinterest