23.6.2022

Taksiykköset aloittaa yhteistyön 02 Taksi -palvelun kanssa Joensuussa

Taksiykköset aloittaa yhteistyön koko Suomessa toimivan taksintilaus- ja vertailupalvelun 02 Taksin kanssa. Tämä monipuolistaa taksitarjontaa Joensuussa.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Taksiykkösille on tärkeää tarjota laadukas ja luotettava kuljetus jokaiselle asiakkaalle. Yritys lähtee positiivisin mielin tekemään yhteistyötä 02 Taksin kanssa:

”Hienoa saada tunnettu valtakunnallinen yhteistyökumppani. Haluamme 02 Taksin kautta tavoittaa uusia asiakkaita, joille voimme tarjota ykkösluokan taksipalvelua.” kertoo Taksiykkösten toimitusjohtaja Heidi Lampinen.

Uuden yhteistyön myötä 02 Taksin autojen määrä kasvaa ja kattavuus paranee Joensuun alueella entisestään. Taksiykkösten kyydit voi tilata sekä 02 Taksi -sovelluksen että puhelinpalvelun kautta.

02 Taksi -palvelun kautta voi vertailla ja tilata paikallisia takseja saapumisajan, kiinteän hinnan sekä asiakasarvioiden perusteella. Palveluun on Joensuun alueella jo tätä ennen liittynyt Taksi Itä-Suomi ja Menevä.

02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi toivottaa uuden kumppanin tervetulleeksi 02 Taksin yli 40 yhteistyökumppanin verkostoon:

”Olemme nopeasti kasvaneet asiakkaiden suosimaksi valtakunnalliseksi palveluksi. Meille on tärkeää tarjota hyviä kyytejä yhteistyökumppaneidemme kuljettajille ja olemme tietoisesti panostaneet markkinointiin myös koronan aiheuttamana vaikeana aikana. Sen seurauksena olemme pystyneet toimittamaan koko ajan enemmän tilauksia kaikille 02 Taksissa mukana oleville yhtiöille.”

Lisätietoja:

Petteri Niemi, operatiivinen johtaja, 02 Taksi Oy, puh. 044 222 4222

02 Taksi kokoaa luotettavien ja hyvämaineisten taksiyhtiöiden tarjonnan yhteen ja samaan paikkaan. Palvelussa on jo yli 40 taksiyhtiötä ja yli 7000 taksia. Välitämme taksiyhtiöille vuositasolla yli miljoona tilausta. 02 Taksia käyttäessä asiakas voi valita taksikyydin matkan hinnan, auton saapumisajan ja asiakasarvioiden perusteella sekä tilata premium-auton, vähäpäästöisen auton tai tila-auton.

02 Taksin tavoitteena on palauttaa suomalaisten luottamus taksilla matkustamiseen. Helpotamme turvallisen taksin tilaamista ja tarjoamme tasapuolisen kyytien vertailun koko Suomessa. Samalla haluamme edesauttaa kumppaneinamme toimivien taksiyhtiöiden menestymistä kilpaillussa markkinassa. 02 Taksi kompensoi kaikki tilauskanaviensa kautta yhteistyökumppaneille tilattujen kyytien päästöt.

Pin It on Pinterest