3.9.2020

02 Taksin matkassa - Missä Tampereella voisi yöpyä?

Tampere tarjoaa lukuisia majoitusvaihtoehtoja hulppeista hotellinäkymistä tunnelmallisiin majataloihin.

Keräsimme parhaimmat vinkit majoitukseen Tampereelle reissaavalle.

kun majoitut tampereella voit käydä katsomassa tammerkoskea vaikka iltahämärässä

Suuntana Tampere, oletko työmatkalla tai lomalla Tampereen seudulla? Korkeatasoista majoitusta Tampereella tarjoaa luonnollisesti Suomen korkein hotelli Solo Sokos Hotelli Torni, mutta myös muut kaupungin laadukkaat majoituskohteet.

Tampereelle kannattaa tulla pidemmäksikin aikaa, ja majoitusvaihtoehtoja löytyy tasokkaista hotelleista sympaattisiin ja tunnelmallisiin bed & breakfasteihin.

Edullinen majoitus Tampereella

Sanotaan, että halvalla ei saa hyvää, mutta nyt ollaankin Tampereella. Tästä esimerkkinä Dream Hostel & Hotel, jota on myös Tampereen mukavimmaksi majoitukseksi kehuttu.

Se on yksityisomistuksessa oleva designhotelli, joka sijaitsee hyvällä paikalla Tampere-talon vieressä, ja josta on lyhyt matka sekä Muumimuseoon että Tampereen keskustorille.

Työmatka Tampereelle

Oletko työmatkalla Tampereella? Taksi on liike-elämässä kätevä, nopea ja helppo tapa liikkua paikasta toiseen. 02 Taksista voit tehdä myös taksin ennakkotilauksen esimerkiksi Tampere-Pirkkalan lentoasemalle, jolloin taksi odottaa sinua lentokentällä valmiina.

Tampereen taksit tuntevat kaupungin kuin omat taskunsa, ja matka sujuu joutuisasti ja täsmällisesti lentoasemalta hotelliin – ja päinvastoin.

Pohjoismaiden suurimman kulttuuri- ja kongressikeskuksen yhteyteen on tammikuussa 2020 avattu Marriott International -ketjun hotelli, joka tarjoaa loistavat puitteet majoittumiseen niin työmatkalaisille kuin perheillekin.

Lapsiperheille sopivat majoitukset

Lapsille on paljon puuhaa Tampereella. Mikäli etsit majoitusta kenties Särkänniemen, Koiramäen eläinpuiston ja Muumimuseon läheisyydestä, vaihtoehtoja onkin lukuisia. Kaikki Tampereen keskustan hotellit sijaitsevat lyhyen matkan päässä lapsiperheiden suosimista matkakohteista.

Tässä kuitenkin muutama vinkki:

  • Radisson Blu Grand Hotel,
  • Kesähotelli Aurora,
  • Scandic Tampere Koskipuisto ja
  • Sokos Hotel Ilves.

Lähellä keskustaa, tarkemmin sanottuna Pyynikin järvimaisemissa, sijaitsee idyllinen Scandic Rosendhal, joka tarjoaa mukavat ja monipuoliset mahdollisuudet nauttia lomasta vaikkapa ulkoillen tai sauna- ja allasosastolla rentoutuen.

Pidempiaikainen majoitus Tampereella

Kukapa nyt ei haluaisi Tampereelle jäädä pidemmäksi aikaa? Forenomin huoneistohotellit tarjoavat edullista pitkäaikaismajoitusta, mutta voit piipahtaa lyhyemmällekin vierailulle. Forenomin huoneistohotellit ovat ratkaisu, mikäli etsit väliaikaista asuntoa Tampereelta.

Huoneistohotelleissa yövyt kohtuuhintaan, mutta voit kuitenkin tuntea olosi kotoisaksi ja tervetulleeksi.

Tiesitkö että…

Tampere on tunnettu erikoisista museoista ja mielenkiintoisista aktiviteeteista. Voit tutustua paikallisten suosittelemiin Tampereen nähtävyyksiin täällä.

Myöskään majoituskohteet eivät kalpene tämän rinnalla ja Tampereella voit majoittua esimerkiksi itämaista tyyliä edulliseen hintaan tarjoavassa Mango-hotellissa, maalaisromanttiikkaa hehkuvalla Ahlmanin Kartanolla tai lappielämyksiä keskellä kaupunkia tarjoavassa Lapland Hotels Tampereessa.

Liikkuminen Tampereella

Liikkuminen Tampereella sujuu jouhevasti taksilla. Tampereen ratikka on aiheuttanut muutoksia kaupungin keskustassa, joten taksilla liikkuen sinun ei tarvitse etsiä parkkipaikkoja tai bussipysäkkejä.

Taksin tavoitat numerosta 020230 tai ilmaisesta 02 Taksi -sovelluksesta.

Tilatessasi taksin joko 02 Taksi -sovelluksen kautta tai puhelinpalvelusta, saat arvion taksin saapumisajasta ja sovelluksen kautta voit seurata kyydin saapumista.

Sovelluksen kautta voit myös vertailla taksien hintoja. Sovelluksesta näet lisäksi auton värin, merkin ja rekisterinumeron, jotta tiedät hypätä oikean auton kyytiin. 02 Taksi palvelee koko Tampereen alueella. Tilaa taksi soittamalla 020230.

Pin It on Pinterest

Share This