27.8.2020

02 Taksin matkassa - Tampereen yökerhot ja baarit

Tampereen parhaimmat yökerhot ja baarit hakusessa? Opiskelijakaupunkina Tampere ei nuku.

Vilkkaasta ravintola- ja baaritarjonnasta kaikenikäiset löytävät varmasti omaan makuun ja tyyliin sopivan paikan.

dj soittamassa levyjä - tampereen yökerhot tarjoavat jokaiselle jotakin

Kun ilta on edennyt siihen pisteeseen, että on aika siirtyä ravintolahumuun, 02 Taksi kuljettaa kohteeseen, oletpa sitten liikkeellä yksin, kaksin tai isommalla joukolla.

Tampereen taksit löydät numerosta 020230 tai 02 Taksi -sovelluksesta, josta voit myös kätevästi seurata taksin saapumista reaaliajassa.

Mikäli kohde on vielä tuntematon ja haluat tutustua tarjontaan laajemmin itse, pyydä taksia kuljettamaan esimerkiksi Tampereen Hämeenkadulle, jota pitkin kävelemällä löytää monia pubeja ja baareja.

Yökerho nuoreen makuun

Viihdemaailma Ilona on yksi Tampereen suosituimmista illanviettopaikoista. Ilona on trendikäs menopaikka, joka tarjoaa live club -elämyksiä, tyylikkään drinkkibaarin sekä rentoa tunnelmaa pubissa ja karaokessa. Ilonan ikäraja on 24 vuotta.

Varttuneemmille yökiitäjille

Klubi on legendaarinen ja suosittu keikkapaikka Pakkahuoneen vieressä. Siellä järjestetään suurempia musiikkitapahtumia. Klubilla pääset nauttimaan live-musiikista ja takuuvarmoista keikkaelämyksistä

Ihku Night Club & Karaoke tarjoaa nimensä mukaisesti sekä viihdyttävää karaokea että tyylikästä club-meininkiä. Ihkun lavalla kuullan usein myös live-musiikkia ja tarjolla on Suomen eturivin artisteja. Ihkun löydät Hämeenkadun länsipäädystä.

Moro Sky Bar

Suomen ensimmäinen Sky Bar sijaitsee Torni-hotellin ylimmässä kerroksessa. Moro Sky Bar on seurusteluravintola, joka tarjoaa poikkeukselliset näköalat. Hotellin ravintola on kaikille avoin tyylikäs sporttiravintola.

Hotellin katutasossa on Manserockin tunnelmissa palveleva Paja Bar. Ravintolan rentoa tunnelmaa ovat olleet luomassa Manserockin legendat Popeda, Eppu Normaali ja Yö. Paja tarjoaa yksinoikeudella Pyynikin Käsityöläispanimon oluita.

Tampereen paras after ski

Isoja tuoppeja, pöydillä tanssimista ja pölkkynaulauskisoja tarjoavassa Heidi´s Bier Barissa juhlitaan Oktoberfestejä ympäri vuoden.

Laaja olut- ja drinkkivalikoima sekä tirolilaisvaatteisiin pukeutuneet tarjoilijat luovat iloisen oluttuvan ja aidon Alppi-tunnelman.

Kuppilat, kapakat, krouvit ja discot

Mitä tahansa etsitkin, Tampereen taksikuljettajat tuntevat paikallisen tarjonnan ja löytävät perille lyhintä reittiä.

Oletteko viettämässä iltaa isommalla porukalla? Tiesithän, että voit tilata 02 Taksin myös ennakkoon. 02 Taksin sovelluksen avulla voit vertailla taksien hintoja. Ilmaisen sovelluksen kautta voit tehdä taksin ennakkotilauksen aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 30 minuuttia ennen noutoaikaa. Voit tilata taksin myös soittamalla numeroon 020230.

Menikö myöhään? Älä turhaan odota taksitolpalla. 02 Taksi tarjoaa turvallisen kyydin kotiin. 02 Taksin taksiverkostossa on luotettavia ja ammattitaitoisia taksiyhtiöitä.

Pin It on Pinterest