14.8.2020

02 Taksin makumatka Manseen – Mihin syömään Tampereella

Tampereen vetovoima on ollut viime vuosina kovassa nousussa.

Etsitpä sitten hyvää grilliä tai tinkimätöntä fine diningia, Tampereen ravintolat tarjoavat makujen vivahteita laadukkaista raaka-aineista.

ravintola näsinneulasta on hulppeat näkymät

Tampereelle on avattu viime vuosina uusia ravintoloita. Tässä kuitenkin muutama klassikko, jonne Tampereen kumppaniemme taksit osaavat suunnistaa vaikka silmät ummessa.

Tampereen ratikkatyömaan vuoksi kaupungin keskustassa voi olla vaikea löytää parkkipaikkoja. Älä siis anna raitiovaunutöiden sekoittaa illallissuunnitelmaa, vaan tilaa taksi ravintolaan.

02 Taksista löydät useat Tampereen taksit yhdestä paikasta. Voit tilata kyydin koko illallisporukalle kätevästi sovelluksen kautta tai soittamalla 020230.

Ravintola Näsinneula – korkeatasoinen ravintolaelämys

Ravintola Näsinneula on kirjaimellisesti arjen yläpuolella. Näsinneulan näkötornin huipulla palveleva ravintola on kerrassaan huikea ravintolaelämys.

Näsinneulan ruoka ei myöskään yhtään laimene huikaisevan näkymän rinnalla. Näköalan lisäksi ravintola tarjoaa upeita makuelämyksiä lautasella.

Ravintola Näsinneulassa ruoan valmistuksessa hyödynnetään lähituottajien raaka-aineita.

Siivet kuumina ja juomat kylminä

Siivet ovat Tampereen kansallisruokaa. Vaikka tamperelainen fine dining onkin viime vuosina ollut kovassa nousussa, ei ole Tampereen siipiravintoloiden voittanutta.

Legendaarinen Siipiweikot tunnetaan melko laajasti jo koko valtakunnassa.

Ravintola on tarjoillut tulisia kanansiipiä eli hot wingsejä jo lähes 30 vuotta. Siipifaneille suosittelemme myös Ravintola Hookia, jossa palvelu on ripeää ja siipi rapeaa.

Pizzeria Napoli – sata syytä syödä pitsaa

Pizzeria Napoli on Tampereen vanhin pitsaravintola. Ravintolan italialainen tunnelma on ihastuttanut asiakkaita jo vuosikymmeniä eikä suosiolle näy loppua.

Valikoimassa on 100 erilaista pizzaa, josta löytyy omanlaisensa jokaiseen makuun.

Mikäli olet ensimmäistä kertaa suuntaamassa Napoliin, älä suotta säikähdä mahdollista jonoa ravintolan ulkopuolella.

Vaikka ravintolaan ei voi tehdä pöytävarausta, ravintolan palvelu on jouhevaa ja jono hupenee mukavaa vauhtia – palkinto tarjoillaan lautasella.

Suupielet sokeriin Pyynikin Munkkikahvilassa

Kun olet syönyt vatsan täyteen tamperelaisten ravintoloiden tarjoamia herkkuja, suuntaa jälkkärille Pyynikin Munkkikahvilaan munkkikahville.

Kahvilan slogan kuuluu ”Munkki päivässä pitää pyllyn pyöreänä!” Munkkinälkää voi halutessaan nostattaa ensin kätevästi kuntoilijoiden suosimissa Pyynikin portaissa.

Mustamakkara – historiallinen herkku

Tietysti kun Tampereesta kyse, ei sovi unohtaa mustaamakkaraa.

Mikäli mielit tätä historiallista herkkua, suuntaa nokka Tammelantorille, kauppahalliin tai Mustamakkarabaariin.

Lielahdessa Tapolan tehtaanmyymälässä sijaitseva Mustamakkarabaari tarjoaa maittavaa kotiruokalounasta sekä luonnollisesti myös laajan valikoiman Tapolan makkaraa.

Lisää vinkkejä Tampereen kattavasta ravintolavalikoimasta löydät täältä.

Kyyti Tampereen keskustaan

Ilmaisen 02 Taksi -sovelluksen kautta voit tilata taksin ja suunnata ravintolakierrokselle Tampereelle.

Kaupungin houkutteleva ravintolatarjonta kutsuu luokseen niin rentoa illanviettoa kaipaavat kuin hienostuneempia makujen vivahteita etsivätkin.

Sovelluksen avulla voit vertailla takseja esimerkiksi hinnan tai nopeuden mukaan. Löydä edullisin kyyti taksin tilaushetkellä tai taksi, joka saapuu nopeimmin paikalle.

Pro tip: 02 Taksin kautta voit tehdä myös ennakkotilauksen. Kun olet tehnyt pöytävarauksen ravintolaan, tee samalla myös taksin ennakkotilaus.

Kurkkaa myös taksiasiakkaidemme omat vinkit Tampereelle.

Pin It on Pinterest

Share This