11.4.2024

Kirjoittaja Reija Juusela

Mikä tekee taksikyydistä luotettavan?

Luotettava kyyti on perusedellytys onnistuneelle taksikokemukselle. Vaihtelua saattaa olla niin taksin merkissä, mallissa, taksiyhtiössä, hinnassa kuin muissakin tekijöissä, mutta luotettavuus on tekijä, josta ei voi tinkiä.
metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Kysyimme sosiaalisen median seuraajiltamme, mikä heidän mielestään tekee taksikyydistä luotettavan, ja vastaukset pyörivät pitkälti saman teeman ympärillä. Suomalaiset tuntuvat olevan yhtä mieltä siitä, minkä tekijöiden tulee toteutua, jotta taksikyytiä voi sanoa luotettavaksi.

Rauhallisuus ja asiallisuus

Luotettava taksikyyti on pitkälti riippuvainen taksinkuljettajasta. Monessa vastauksessa tulikin esiin juuri kuljettajan rooli luotettavuuden rakentumisessa: ”Rehti, reipas ja palvelualtis taksikuski on yleensä ainakin oman käsitykseni mukaan merkki luotettavasta taksikyydistä”, kertoo eräs vastaajista. Sama teema toistui useassa kommentissa: ”Taksi tulee sovittuna aikana ja ei yritä kierrellä pidempiä reittejä vain siksi, että saisi isomman tilin ja mikä tärkeintä näin naisena, kuljettajaan voi luottaa ja kuski vie perille turvallisesti ja luotettavasti.”

Useassa kommentissa painotettiin kuljettajan kohteliasta ja asiallista käytöstä sekä rauhallista ajotapaa. Myös kuljettajan sosiaalisia taitoja peräänkuulutettiin kommenteissa, minkä lisäksi ystävällisyyttä, keskustelutaitoja ja asiakaspalvelutaitoja pidettiin tärkeässä roolissa.

Taksit kaikkialla Suomessa

02 Taksista löydät Suomen laajimman taksivalikoiman. Vertaa ja tilaa taksi hinnan, saapumisajan tai arvioiden perusteella - kaikkialla Suomessa.

Lataa sovellus →

Selkeä hinnoittelu, täsmällinen aikataulutus, ehjä ja puhdas auto

Kautta linjan vastauksissa toistui selkeän hinnoittelun sekä ajoissa olemisen ja auton kunnon merkitys. Kommenteissa esiin tulleet seikat eivät ole 02 Taksille vieraita. Selkeä hinnoittelu, siisteys ja luotettava aikataulutus ovat asioita, joista 02 Taksi yhteistyökumppaneineen pitää tiukasti kiinni. 02 Taksilla huolellinen laadunvalvonta on keskeisessä osassa yhtiön toiminnassa, ja tavoitteena on tarjota suomalaisille parasta mahdollista taksipalvelua korkein laatustandardein.

Täsmällisyys on myös yksi tekijä, joka monen vastaajankin mukaan on suorassa yhteydessä luotettavuuteen. ”Ystävällinen kuljettaja, joka on ajallaan noutamassa minua” oli erään keskusteluun osallistuneen rouvan määritelmä luotettavasta taksikyydistä, mikä onkin osuva luonnehdinta.

Täsmällisyys on 02 Taksissa erittäin tärkeää, minkä vuoksi annammekin aina tilauksen yhteydessä asiakkaalle arvion auton saapumisajasta. Monesti asiakas saattaa olla menossa johonkin tärkeään tapaamiseen, kuten esimerkiksi lääkäriin, minkä takia aikataulussa pysyminen on tärkeää: ”Arvostan suuresti sitä, että tilaamani taksi on ajoissa – ei sovi myöhästyä sairaalakäynneiltä.”

Nämä seikat tekevät taksikyydistä luotettavan – top 5

  1. Kuljettajan ystävällisyys ja asiakaspalvelutaidot
  2. Selkeä ja reilu hinnoittelu
  3. Turvallinen ja vakaa ajotapa
  4. Täsmällisyys
  5. Ehjä ja siisti ajoneuvo

02 Taksi kokoaa yhteen koko Suomen luotettavat ja turvalliset taksiyhtiöt ja taksit. Suomen rajojen sisäpuolella kyyti kannattaa tilata 02 Taksista, sillä 02 Taksi on paikallinen, luotettava ja turvallinen – valtakunnallisesti.

Taksit kaikkialla Suomessa

02 Taksista löydät Suomen laajimman taksivalikoiman. Vertaa ja tilaa taksi hinnan, saapumisajan tai arvioiden perusteella - kaikkialla Suomessa.

Tilaa taksi sovelluksella

Pin It on Pinterest