2.10.2023

Taksi lentokentälle - näin se tapahtuu!

Jos on reissu tiedossa, on silloin parempi pelata varman päälle kyytijärjestelyiden suhteen, ja lentokentälle kulkeminen sujuukin jouhevasti taksilla. Voit huoletta unohtaa parkkimaksut, parkkipaikat ja lentokenttäbussit ja keskittyä vain matkantekoon!
metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Näin tilaat taksin onnistuneesti

Lataa sovellus

02 Taksin ilmainen sovellus on taksikeskus taskussasi – sovellus kokoaa alueesi taksit vertailtavaksesi esimerkiksi hinnan perusteella. Sovelluksen kautta taksin tilaaminen on vaivatonta, ja voit halutessasi tilata niin meno- kuin paluukyydinkin kentälle.

Kyytiä tilatessa hintojen kilpailutus onnistuu vaivattomasti 02 Taksin sovelluksella, jossa pääsee jo ennen kyydin tilaamista valitsemaan, minkä hintaiseen taksiin hyppää!

Jos taas haluat tilata taksin soittamalla tai sinulla on esimerkiksi erikoistoiveita matkallesi, voit soittaa 02 Taksin puhelinpalveluun ympäri vuorokauden.

Tilaa taksi ajoissa

Taksin tilaamisen yhteydessä on hyvä huomioida aikataulu. Tilaatpa kyydin ennakkoon tai siinä vaiheessa, kun olet lähdössä kentälle, kannattaa jättää ajan suhteen hieman pelivaraa. Tuolloin esimerkiksi mahdollinen liikenneruuhkaan jumittuminen tai satunnaiset tietyöt eivät estä lennolle ehtimistä.

Älä tingi koosta!

Jos olet lähdössä matkalle, jonne otat mukaan muutakin kuin käsimatkatavarat, kannattaa tämä huomioida taksin koossa. Esimerkiksi hiihtolomareissutarpeiden kanssa saattaa äkisti mennä sormi suuhun, jos paikalle kaartaakin kompakti henkilöauto. On hyvä siis ottaa tämä huomioon ja tilata riittävän suuri auto.

Kun saavut kentälle, muista tämä!

Taksi on mukava tapa matkustaa myös matkatavaroiden kannalta, sillä esimerkiksi linja-autossa isojen matkatavaroiden kuljettaminen voi olla haasteellista. Helsinki-Vantaan lentokentälle on mukava saapua taksilla, sillä kentällä on vain yksi terminaali, ja taksi kuljettaa sinut suoraan pääovien eteen.

Kun lähdet kentältä, älä arvo tolpalla, vaan tilaa sovelluksella!

Taksin tilaaminen sovelluksella on helppoa, ja tekee taksilla matkustamisesta varmaa ja turvallista. Tuolloin maksat hinnan, joka on sovittu etukäteen, ja matkustat kotimaisen taksiyhtiön luotettavalla autolla.

Jos olet tilannut taksin sovelluksella, pystyt suoraan sovelluksesta tarkastelemaan taksin tietoja. Sinun on siis helppo löytää kuljettajasi, jos paikalla on useita takseja. Jos taas olet tilannut taksin puhelinpalvelumme kautta, saat puhelimeesi tekstiviestin, jossa on myös kaikki tarvittavat tiedot autostasi.

Kun olet tilannut taksin ja lähdössä Helsinki-Vantaan lentokentältä kotiin, sinun tulee suunnata poistuvien asiakkaiden taksiasemalle. Se sijaitsee samassa kerroksessa saapuvien lentojen kanssa. Kun olet tilannut auton 02 Taksin kautta, odottaa kuljettaja sinua taksilaiturien takana ennakkoon tilattujen taksien luona.

Jos olet jollain muulla suomalaisella lentokentällä kuin Helsinki-Vantaalla, on 02 Taksi sielläkin varma valinta. 02 Taksista saat luotettavan ja turvallisen kyydin kentälle kuin kentälle, mihin aikaan vuorokaudesta tahansa!

Pin It on Pinterest