2.5.2023

Näin matkustat taksilla turvallisesti – 02 Taksin vinkit

Meille 02 Taksissa on erittäin tärkeää huolehtia asiakkaidemme turvallisuudesta. Julkaisimme juuri turvallisuusohjeet asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneidemme kuljettajille – teemme yhteistyötä vain hyvämaineisten taksiyhtiöiden kanssa.
metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Koska nykyään on tarjolla paljon erilaisia taksipalveluita, on hyvä käyttää hieman aikaa siihen, että tutustuu eri vaihtoehtoihin. Taksi kannattaa tilata jonkin luotettavan puhelinpalvelun tai sovelluksen kautta.

Taksisovelluksen saamat arviot voi tarkistaa kätevästi oman puhelimen sovelluskaupasta tai Googlesta. Kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, onko palvelulla asiakaspalvelua.

Tavoitettavuus on meille tärkeää, ja 02 Taksin puhelinpalvelussa vastataan vuorokauden jokaisena hetkenä. Asiakaspalautteet käydään aina tarkasti läpi ja niihin reagoidaan.

Taksimatkan hinta on yksi yleisimmistä asioista, joka saattaa aiheuttaa päänvaivaa. Siitä syystä hinta kannattaa sopia etukäteen. 02 Taksin kautta tehtyihin tilauksiin tulee aina kiinteä hinta, kun lähtöosoite ja määränpää ovat tiedossa.

Jos haluaa ottaa taksin suoraan taksitolpalta, pitää kiinnittää huomiota siihen, että autossa on varmasti tunnetun ja luotettavan taksiyhtiön nimi. Jos taksi tai kuljettaja näyttää jollain tavalla epäilyttävältä, ei kannata mennä kyytiin. Asiakkaalla on aina oikeus itse valita taksikyytinsä.

Näin tilaat turvallisen taksin 02 Taksin kautta – 7 vinkkiä: 

  1. Kun teet tilauksen 02 Taksin sovelluksella tai puhelinpalvelussa, kerro lähtöosoite ja määränpää, niin saat matkan hinnan tietoosi.
  2. Voit maksaa osalle taksiyhtiöistä kyydin jo etukäteen esimerkiksi MobilePaylla. Tällöin ei tarvitse käsitellä rahaa tai maksukortteja autossa.
  3. Kun kuljettaja hyväksyy kyydin, näet auton tiedot ja reitin, missä auto kulkee. Varmista auton kupunumeron tai rekisterinumeron avulla, että menet oikeaan autoon.
  4. Voit halutessasi seurata auton reittiä sovelluksesta, kun istut auton kyydissä.
  5. Jos olet maksanut kyydin etukäteen, saat kuitin suoraan sovellukseen ja sähköpostiisi. Autossa maksetuista matkoista saat kuitin kuljettajalta.
  6. Tilauksen tiedot voidaan selvittää tarvittaessa jälkikäteen, jos olet esimerkiksi unohtanut autoon jotain.
  7. Mikäli tunnet olosi epämukavaksi, voit aina soittaa 02 Taksin puhelinpalveluun, jossa autetaan sinua mielellään.

Tutustu myös 02 Taksin turvallisuusohjeisiin.

Pin It on Pinterest