9.11.2022

Pikkujoulut tulevat – kahdeksan vinkkiä taksin tilaamiseen!

Taas alkaa olla se aika vuodesta, kun kaupoissa on samaan aikaan Halloween-koristeet ja joulukalenterit sulassa sopusoinnussa ja harmoniassa keskenään. Tämä puhuu omaa selkeää kieltää suomalaisille: pikkujouluaika on täällä. On siis aika kaivaa lakerikengät laarista ja ottaa tästä artikkelista haltuun monessa pikkujoululiemessä keitetyn 02 Taksin pikkujouluvinkit!

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Nopein, halvin, paras – Valitse tyyliisi sopiva kyyti

Onko makusi hienostunut ja nautit tyylikkäistä nahkapenkeistä premium-taksin penkillä vai onko sinulle tärkeintä, että taksikyydin hinta on huokea, jotta voit keskittää varasi muihin illan aikana ilmeneviin menoihin?

Ovatko kenties ympäristö ja vähäpäästöisyys sydäntäsi lähimpänä kyytiä valitessa vai tutkitko asiakasarvioita tarkkaan ennen kyydin tilaamista?

Nämä ovat makuasioita, ja 02 Taksin kyydissä saat aina valita omannäköisesi kyydin. Voit tilata mieleisesi auton joko 02 Taksin ilmaisella sovelluksella tai soittamalla puhelinpalveluumme numeroon 020230.

Kahdeksan vinkkiä – näin mahdollistat sujuvat ja jouhevat kyydit!

Jotta siirtymät sujuisivat liukkaasti juhlapaikkojen välillä, muista nämä tärpit:

  1. Tilaa taksi ajoissa, jotta ehdit ajoissa määränpäähäsi.
  2. Kun olet tilannut taksin, odota kärsivällisesti tilauksen hyväksymistä. Älä tilaa takseja useasta palvelusta yhtä aikaa, jotta takseja riittää kaikille juhlijoille.
  3. Jos reissusi osuu ruuhka-aikaan, eikä taksia ole heti saatavilla, hyödynnä jonopalveluamme, jolloin saat ensimmäisenä vapautuvan kyydin itsellesi.
  4. Ole seurueesi kanssa valmiina hyppäämään taksiin, kun se kurvaa pihaan, ettei kuljettaja joudu odottamaan tai nappaa naapuriasi kyytiin.
  5. Pidä puhelin lähettyvillä, seuraa taksin saapumista kartalta ja vastaa, jos kuljettaja soittaa sinulle.
  6. Jos et jostain syystä tarvitsekaan tilaamaasi taksia, peru tilaus.
  7. Pakkaa mukaan varoilta myös tavaroita, joita saatat tarvita myöhemmin, kuten hansikkaat, sateenvarjo ja miksei vaikka hammasharjakin, jos jatkopaikka pääsee yllättämään!
  8. Muista ottaa kaikki tavarat mukaasi, kun lähdet taksista.

Näiden vinkkien avulla varmistat, että pikkujoulusi ovat ikimuistoiset. 02 Taksi osallistuu suomalaisten juhlintaan takaamalla, että kyydit hippoihin ovat sujuvat ja mutkattomat! 02 Taksi tavoittaa pikkujoulukemut Suomen jokaisella paikkakunnalla, ja antaa kyydin juhlijoille kaikkialla maassa.

Pin It on Pinterest