18.1.2023

Suosittele 02 Taksia kaverillesi ja ajele edullisesti taksilla!

Haluaisitko joskus ajella taksilla jonkun toisen piikkiin? 02 Taksissa se on mahdollista ja kaiken lisäksi vielä helppoa! Lue tästä artikkelista vinkit taksirahan tienaamiseksi!

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Suosittele ja tienaa

02 Taksi tarjoaa taksirahaa jokaiselle käyttäjälleen, joka suosittelee sovellusta tuttavilleen. Tämän toteuttaminen käytännössä on helppoa; aina, kun kutsut uusia käyttäjiä sovellukseen, saat omalle käyttäjätilillesi taksikrediittejä, joilla pystyt maksamaan taksimatkoja.

Tee näin, niin ansaitset taksirahaa: 

  1. Avaa 02 Taksi -sovellus ja valitse valikosta Kutsu kavereita ja ansaitse taksirahaa -kohta.
  2. Paina Lähetä kutsu -painiketta.
  3. Valitse, mitä kautta haluat kutsun lähettää (esimerkiksi Whatsapp tai tekstiviesti).
  4. Anna krediittien sadella käyttäjätilillesi!

Jokaisesta uudesta 02 Taksiin rekisteröityneestä käyttäjästä ansaitsee kolme euroa omalle tililleen. Krediittejä on siis mahdollista tienata rajattomasti ja pilvin pimein. Tällä tavalla omista taksimatkoistaan voi saada huomattavan edullisia tai jopa ilmaisia. Kannattaa siis jakaa omaa 02 Taksin sovelluksen kutsulinkkiään niin paljon kuin mahdollista, niin pääsee nauttimaan työnsä hedelmistä edullisten taksien takapenkeillä!

Käytä krediittejä näin:

  1. Tilaa kyyti sovelluksella ja valitse kiinteähintainen kyyti.
  2. Maksa kyyti etukäteen sovelluksella valitsemalla ”Käytä kertyneitä krediittejä maksuun”. Riippuen kertyneiden krediittien määrästä voit maksaa matkan joko kokonaan tai osittain krediiteillä.
  3. Nauti edullisista kyydeistä!

Pin It on Pinterest