12.9.2022

Taksiasiakaspalvelijamme Nelli-Noora viihtyy työssään ja viettää välivuotta 02 Taksilla

Nelli-Noora Rantala työskentelee 02 Taksin asiakaspalvelijana. Erilaiset asiakastilanteet ja -kohtaamiset ovat olleet hänen mielestään antoisia ja opettavaisia.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Porilainen Nelli-Noora Rantala on ollut huhtikuun lopusta saakka 02 Taksilla töissä asiakaspalvelijana. ”Kirjoitin viime kesänä ylioppilaaksi ja olen viettänyt välivuotta. Tämä työpaikka sopii minulle hyvin, sillä teen arkisin toista työtä, niin työvuorot on helppo sovittaa yhteen.” Alun perin Nelli-Noora kuuli 02 Taksista veljeltään ja tämän tyttöystävältä, jotka olivat töissä 02 Taksin sisaryhtiöllä Nollakakkosella.

Nelli-Noora viihtyy 02 Taksilla monesta syystä. ”Työkaverit on tosi avuliaita, ja kun tulee töihin, niin tietää, että siellä on aina joku, joka auttaa. Lisäksi työkaverit ovat tosi mukavia ja toimiston ilmapiiri on hyvä. Ja työntekijöistä pidetään tosi hyvin huolta. Täällä on aina välipalaa tarjolla ja usein kysellään, että miten menee.”

Asiakaspalvelutyössä on mukavaa, kun saa tehdä työtä ihmisten parissa. Nelli-Noora kokee palkitsevana sen, kun asiakkaat ovat tyytyväisiä ja toisinaan kiittävät vuolaasti saamastaan palvelusta. ”Siitä tulee itsellekin tosi kiva olo.”

Nelli-Noora pitää 02 Taksia hyvänä työpaikkana, joka soveltuu monenlaisille ihmisille. ”Tietysti tämä sopii sellaisille, jotka osaavat olla avoimia ja pitävät myös mielen avoinna sekä tykkää asiakaspalvelusta. Mutta kyllä tämä sopii myös vähän ujommalle ihmiselle, kun työtä tehdään puhelimessa. On kuitenkin hyvä osata sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja mukautua siihen, että asiakkaat ovat erilaisia.”

Erilaisten asiakastilanteiden kohtaaminen on ollut Nelli-Nooran mielestä antoisaa. ”Kyllä se on tietyllä tavalla kasvattanut, kun aina oppii jotain uutta ja asiakaskohtaamiset ovat erilaisia. Olen oppinut paljon kärsivällisyyttä. Lisäksi olen oppinut tehokkaasti kirjoittamaan ja kuuntelemaan samaan aikaan.”

Tulevaisuuden suhteen Nelli-Nooran tavoitteena on saada opiskelupaikka. Syksyllä edessä siintää lisäksi muutto Turkuun. Uusia tuulia on luvassa myös työrintamalla, sillä Nelli-Noora toivoo voivansa jatkaa Turussakin 02 Taksin leivissä ja laajentaa osaamistaan myös sisaryhtiö Nollakakkosen asiakaspalvelun puolelle. Nollakakkonen tuottaa 02 Taksin asiakaspalvelun, joten työskentelyn laajentaminen numeropalvelun puolelle olisi vaivatonta.

Turussa sijaitsee toinen 02 Taksin ja Nollakakkosen palvelukeskuksista, minkä takia siirron saaminen Porista Turkuun onnistuu usein jouhevasti. ”Tämä on ollut tosi kivaa työtä. Odotan innolla Turkuun muuttoa ja sitä, että saa jatkaa työskentelyä myös Nollakakkosella!”

Pin It on Pinterest