17.6.2022

Tampereen Aluetaksi laajentaa palveluaan Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla yhteistyössä 02 Taksin kanssa

Tampereen Aluetaksi lähtee tarjoamaan Snäpi-palvelunsa kautta kyytejä myös Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Tämä tapahtuu yhteistyössä valtakunnallisen taksintilaus- ja vertailupalvelun 02 Taksin kanssa.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Tampereen Aluetaksi Oy on toiminut Kela-taksipalvelun tuottajana Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla vuoden alusta lähtien. Nyt yhtiö laajentaa palveluaan ja alkaa tarjota tällä alueella myös tavallisia taksikyytejä Snäpi-brändillään.

”Meillä oli alun perinkin tarkoitus tarjota Kela-palvelumme lisäksi myös tavallisen taksin palvelua asiakkaillemme. Yhteistyö 02 Taksin kanssa oli meille tähän helppo ratkaisu palvelun tunnettuuden vuoksi. Tuomalla Snäpin mukaan 02 Taksi -palveluun pystymme tarjoamaan niin asiakkaillemme kuin taksiyrittäjillemme kokonaisvaltaista palvelua”, kertoo Tampereen Aluetaksi Oy:n toimitusjohtaja Tero Kallio.

Snäpin kyydit voi tilata sekä 02 Taksi -sovelluksen että puhelinpalvelun kautta.

02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi toivottaa uuden kumppanin tervetulleeksi 02 Taksin yli 40 yhteistyökumppanin verkostoon: ”Olemme nopeasti kasvaneet asiakkaiden suosimaksi valtakunnalliseksi palveluksi. Meille on tärkeää tarjota hyviä kyytejä yhteistyökumppaneidemme kuljettajille ja olemme tietoisesti panostaneet markkinointiin myös koronan aiheuttamana vaikeana aikana. Sen seurauksena olemme pystyneet toimittamaan koko ajan enemmän tilauksia kaikille 02 Taksissa mukana olleille yhtiöille.”

Asiasta uutisoi myös Kuljetus.Net.

Lisätietoja:

02 Taksi:
Petteri Niemi, operatiivinen johtaja, 02 Taksi Oy, puh. 044 222 4222, petteri.niemi@02taksi.fi

02 Taksi kokoaa luotettavien ja hyvämaineisten taksiyhtiöiden tarjonnan yhteen ja samaan paikkaan. Palvelussa on jo yli 40 taksiyhtiötä ja yli 7000 taksia. Välitämme taksiyhtiöille vuositasolla yli miljoona tilausta. 02 Taksia käyttäessä asiakas voi valita taksikyydin matkan hinnan, auton saapumisajan ja asiakasarvioiden perusteella sekä tilata premium-auton, vähäpäästöisen auton tai tila-auton.

02 Taksin tavoitteena on palauttaa suomalaisten luottamus taksilla matkustamiseen. Helpotamme turvallisen taksin tilaamista ja tarjoamme tasapuolisen kyytien vertailun koko Suomessa. Samalla haluamme edesauttaa kumppaneinamme toimivien taksiyhtiöiden menestymistä kilpaillussa markkinassa. 02 Taksi kompensoi kaikki tilauskanaviensa kautta yhteistyökumppaneille tilattujen kyytien päästöt.

Tampereen Aluetaksi:
Tero Kallio, toimitusjohtaja, Tampereen Aluetaksi, puh. 050 588 3778, tero.kallio@taksitampere.fi

Ammattitaitoiset ja koulutetut kuljettajamme hoitavat yli kaksi miljoonaa taksikyytiä vuodessa luotettavasti ja turvallisesti. Tavoitteenamme on vastuullinen ja valtakunnallinen taksipalvelu, joka on aina lähellä. Tampereen Aluetaksi Oy on pääosin osakasautoilijoiden omistama, liikkumisen ratkaisuja ja kuljetuspalveluita yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella tuottava yhtiö.

Pin It on Pinterest