02 Taksi Espoo

Nappaa taksi Espoossa 02 Taksi -palvelusta! Ilmaisesta 02 Taksi -sovelluksesta löydät sovelluksen piiriin kuuluvat, koko Helsingin metropolialueen ja pääkaupunkiseudun taksit kätevästi yhdestä paikasta.

02 Taksin tavoitat myös numerosta 020230 milloin tahansa, missä tahansa. Numero on koko Suomen kattava yksi taksin tilausnumero, jossa taksin sinulle välittää ammattitaitoinen asiakaspalvelija.

Tilaa taksi soittamalla

Soita koska tahansa, niin etsimme ja tilaamme juuri sinulle sopivan kyydin. Puhelimitse saat nopeaa ja henkilökohtaista palvelua.


1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm).

Lataa ilmainen sovellus

Vertaile takseja, valitse sopivin ja seuraa kyytiä kätevästi puhelimellasi. Taksin tilaaminen sovelluksella on maksutonta.

App Store linkGoogle Play link

Kutsu taksi Espoossa myös sovelluksen kautta!

Sovellusta käyttämällä voit vertailla paikallisia taksiyhtiöitä kyydin hinnan, auton saapumisajan ja yhtiön saamien arvostelujen perusteella, tilata taksin oman mieltymyksesi mukaan ja myös seurata kartalta luoksesi saapuvaa autoa.

02 Taksi -sovellus toimii tällä hetkellä pääasiassa suurimmissa kaupungeissa, mutta toiminta-alueen laajennusta tehdään jatkuvasti. Palvelunumero 020230 on sen sijaan valtakunnallinen, joten taksin saa tilattua kyseisestä numerosta mistä tahansa Suomesta.

Espoon taksit – kelpo kyyti kaikkialla kaupungissa

Suomen toiseksi suurimmassa kaupungissa, Suomenlahden sylissä sijaitsevassa Espoossa riittää elämää. Arjessa ja juhlassa luoviessa on turvallista nojata 02 Taksin luotettaviin taksiyhtiöihin, joita Espoossa edustavat Menevä, Kajon ja Taksi Helsinki.

Tilaa taksi, kun olet lähdössä lennolle tai saapumassa matkalta Helsinki-Vantaan lentokentälle. Koska voit itse vertailla 02 Taksissa kyytejä, valitse vaikka halvin taksi lentokentälle. Taksin kiinteä hinta lentokentällekin selviää sovelluksesta, joten maksat juuri siitä, mitä sovellus näyttää, kun valitset kyydin hinnan mukaan.

Voit luottaa taksin löytyvän hiljaisimpaankin vuodenaikaan, kuten myös vilkkaimmalla sesongilla, sääolosuhteiden arvaamattomuudesta puhumattakaan. Älä välitä siitä, mitä taivaalta tulee, vaan matkusta freesinä taksilla modernin taiteen museoon Emmaan tai konserttiin Metro Areenalle. Ottakaa porukalla tilataksi Vesipuisto Serenaan, Helsingin pikkujouluhulinoihin tai terassikelien kynnyksellä Ravintola Kaivohuoneelle.

Taksin ennakkotilaus Espoossa tuo matkaan mukavuutta

Kun lähdet lennolle, junalle Espoon rautatieasemalle tai risteilylle Tallinnaan Länsisatamasta, tiedossa on tärkeä liiketapaaminen Keilaniemessä, juhla tai muu tilaisuus, kannattaa taksi tilata ennakkoon. Valmistautumista voi tehdä paljon rauhallisemmin mielin, kun tietää, että taksi odottaa jo valmiiksi pihassa ja reitti on suunniteltu etukäteen huomioiden aikataulusi sekä muu liikenne.

02 Taksi -palvelusta, sekä sovelluksesta että palvelunumerosta, voit tehdä taksin ennakkotilauksen aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 30 minuuttia ennen noutoajankohtaa.

Taksin ennakkotilaus Helsingissä

Etukäteen tiedossa olevia matkoja varten on viisasta tilata taksi ennakkoon. 02 Taksin kautta, sekä sovelluksesta että palvelunumerosta, voit tehdä taksin ennakkotilauksen aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 30 minuuttia ennen noutoajankohtaa.

Mikä taksin tilausnumero olikaan…

Unohda ainainen pähkäily ja lataa ilmainen 02 Taksin sovellus puhelimeesi, josta löydät taksit Espoossa nopeasti ja helposti! Tai ota talteen yksi numero, 020230, josta saat taksin silloinkin, kun olet jossain muualla pääkaupunkiseudulla tai ulkopaikkakunnalla.

Taksihinnasto (Espoo)

02 Taksin kautta tilaat Espoossa Kajonin, Menevän ja Taksi Helsingin tavalliset taksit sekä tilataksit kyseisten yhtiöiden hinnoittelun mukaiseen hintaan. Tilaa taksi lennosta tai ennakkoon, niin 02 Taksin sovelluksesta kuin puhelinpalvelusta.

Hinnat sisältävät alv 10%   —   Hinnastot päivitetty 4.2.2020

Taksi Helsinki hinnasto:
1-4 henkilöä
Ma-la 05.00-21.00
Lähtömaksu5,90 €
Kilometriveloitus0,99 €/km
Aikaveloitus0,89 €/min
Sunnuntaisin ja pyhinä 05.00 – 21.00
Lähtömaksu8,90 €
Kilometriveloitus1,09 €/km
Aikaveloitus0,99 €/min
Joka päivä 21.00-05.00
Lähtömaksu8,90 €
Kilometriveloitus1,09 €/km
Aikaveloitus0,99 €/min
Minimimaksu9,00 €
5-8 henkilöä
Joka päivä 00-24
Lähtömaksu8,90 €
Kilometriveloitus1,59 €/km
Aikaveloitus0,99 €/min
Minimimaksu12,00 €
Ennakkotilausmaksu – 6,90 € (kun kuljetus on tilattu vähintään 15 minuuttia ennen asiakkaan ilmoittamaa lähtöaikaa.
* Saatavilla myös lisämaksullisia palveluja.

Yllä esitetyt hinnat sekä kiinteähintaisten kyytien hinnat sisältävät 2 € lisämaksun, jonka Taksi Helsinki veloittaa 02 Taksi -tilauksista 

Menevä hinnoittelu:
Lähtömaksu arkisin ja lauantaina klo 06:00-18:004,00 €
Lähtömaksu iltaisin ja pyhinä klo 18:00-06:00 7,00 €
Matkataksa 1-4 henkilöä:
Kilometriveloitus0,90 €/km
Aikaveloitus0,90 €/min
Matkataksa 5-8 henkilöä:
Kilometriveloitus1,60 €/km
Aikaveloitus0,90 €/min
Minimiveloitus20,00 €
Ennakkotilausmaksu0,00 €

 

Kajon hinnoittelu:
Lähtömaksu 1-8 henkilöä
Kaikkina vuorokauden aikoina
6,90 €
Kilometriveloitus 1-4 henkilöä0,99 €/km
Kilometriveloitus 5-8 henkilöä1,49 €/km
Aikaveloitus 1-22 henkilöä0,99 €/min
Ennakkotilausmaksu 1-4 henkilöä7,00 €
Ennakkotilausmaksu 5-8 henkilöä12,00 €
* Mahdollisuus myös lisäpalveluiden tilaamiseen

 

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Kehitämme 02 Taksi -sovellusta jatkuvasti, ja myös taksikyydin maksaminen suoraan sovelluksessa on pian mahdollista.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi lisää puhelun hintaan paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).
Katso tarkemmat hintatiedot

Taksivaihtoehdot taskussasi

Vertaile luotettavia taksiyhtiöitä ja löydä juuri sinulle sopivin kyyti. Valitse paras vaihtoehto hinnan, nopeuden tai arvioiden perusteella. Voit varata taksin myös ennakkoon.

Lataa ilmainen sovellus
App Store linkGoogle Play link
Lataa ilmainen sovellus
App Store linkGoogle Play link

Pin It on Pinterest