02 Taksi Helsinki

Vilkkaassa Suomen pääkaupungissa, Helsingissä, taksin tilaaminen onnistuu 02 Taksi -palvelun kautta.

Ilmaisesta 02 Taksi -sovelluksesta näet pääkaupunkiseudun luotettavat taksiyhtiöt kätevästi yhdestä ja samasta paikasta. Pääset myös vertailemaan kyytejä hinnan, auton saapumisajan ja yhtiöille annettujen arvostelujen perusteella. Pystyt tilaamaan taksin itse, seuraamaan saapuvaa autoa kartalta ja arvostelemaan kyydin jälkikäteen.

Taksihinnasto Helsinki

Tilaa taksi soittamalla

Soita koska tahansa, niin etsimme ja tilaamme juuri sinulle sopivan kyydin. Puhelimitse saat nopeaa ja henkilökohtaista palvelua.


1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm).

Lataa ilmainen sovellus

Vertaile takseja, valitse sopivin ja seuraa kyytiä kätevästi puhelimellasi. Taksin tilaaminen sovelluksella on maksutonta.

App Store linkGoogle Play link

02 Taksi palvelee myös numerossa 020230

02 Taksi palvelee myös numerossa 020230 ympäri vuorokauden, vuoden ja Suomen. Siellä asiakaspalvelija etsii sinulle sopivan kyydin tai tarvittaessa yhdistää sinut suoraan taksiyhtiölle, jos sinulla on esimerkiksi matkaasi liittyviä erikoistoiveita.

020230 on koko Suomen kattava, yksi taksin tilausnumero, josta saat tilattua taksin missä vain. Sovellus toimii tällä hetkellä suurimmissa kaupungeissa, mutta toiminta-aluetta laajennetaan jatkuvasti.

Helsingin taksit – matkusta mistä, minne ja milloin tahansa

Saavuitko lennolta Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja seuraava etappi pitäisi saavuttaa sujuvasti? Onko Helsinki-Vantaan taksitolpalla ruuhkaa, eikö vapaita autoja näy? Tilaa taksi saman tien muutamalla puhelimen painalluksella.

02 Taksin avulla varmistat mahdollisimman vaivattoman ja turvallisen matkan. Pääset tapaamisiin ja tilaisuuksiin siististi huolimatta siitä, mitä taivaalta tulee ja mitä kello näyttää. Tai suoraan pehkuihin pitkän lennon jälkeen. Kyyti käy vaikka ovelta ovelle terminaalista esimerkiksi hotelli Scandic Simonkenttään, Hotel Kämpiin Pohjoisesplanadille tai Omenahotelliin Yrjönkadulle. Taksilla vältät myös parkkipaikan etsimisen ja tuntuvat parkkimaksut.

Taksi on hyvä vaihtoehto niin ikään suosittujen tapahtumien sykkeessä. Moni saapuu kesäisin Flow-festivaaliin junalla Helsingin päärautatieasemalle Kaivokadulle ja siirtyy taksilla festarialueelle Suvilahteen. Niin ikään Taiteiden yössä on kätevä luovia taksin kyydissä. Tilataksiin mahtuu puolestaan isompikin perhe, kun on saavutettava stressittömästi Linnanmäen huvitukset.

Tunnetut taksit matkasi mahdollistajina

02 Taksin yhteistyökumppanit ovat hyvämaineisia, luotettavina tunnettuja taksiyhtiöitä, jotka tuntevat paikalliset kadut ja kulmat. Helsinki–Vantaa–Espoo-akselilla kumppaneina toimivat muun muassa Kajon, Menevä ja Taksi Helsinki.

Niiden kyydissä pääset suorinta reittiä vaikkapa Kluuvista Hartwall Areenalle konserttiin, hotellilta Presidentinlinnalle itsenäisyyspäivän juhliin tai Kansallisteatteriin näytökseen. Vai lähditkö Espoosta viettämään pikkujouluja Helsinkiin? Helsingin yössä taksijonoissa seisominen voi käydä pitkäksi, ja julkisen liikenteen aikataulut eivät välttämättä sovi iltasi kulkuun. Tilaa silloin 02 Taksista kyyti sinne missä ja milloin itsekin olet.

Taksin ennakkotilaus Helsingissä

Etukäteen tiedossa olevia matkoja varten on viisasta tilata taksi ennakkoon. 02 Taksin kautta, sekä sovelluksesta että palvelunumerosta, voit tehdä taksin ennakkotilauksen aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 30 minuuttia ennen noutoajankohtaa.

Taksitiedot aina kätesi ulottuvilla

02 Taksin ansiosta lähintä tolppaa tai taksin tilausnumeroita ei tarvitse lähteä enää etsimään. Taakse jää myös vapaan auton odottelu tolpalla tai julkisen liikenteen pysäkkien ja reittien pähkäily. Nyt kaikki tiedot taksin tilaukseen löytyy omasta puhelimesta, josta tilaat kyydin juuri Sinulle.

Matkusta 02 Taksilla Helsingissä siten kuin haluat. Valitse hinnaltaan huokein kyyti, parhaiten arvioitu tai pikaisimmin paikalle pääsevä pirssi!

Taksihinnasto (Helsinki)

02 Taksilla tilaat pääkaupunkiseudulla Taksi Helsingin, Kajonin ja Menevän taksit sekä tilataksit yhtiöiden hinnoittelun mukaiseen hintaan. Myös ennakkotilaus onnistuu kätevästi 02 Taksin sovelluksella tai puhelinpalvelussa.

Hinnat sisältävät alv 10%   —   Hinnastot päivitetty 4.2.2020

Taksi Helsinki hinnasto:
1-4 henkilöä
Ma-la 05.00-21.00
Lähtömaksu5,90 €
Kilometriveloitus0,99 €/km
Aikaveloitus0,89 €/min
Sunnuntaisin ja pyhinä 05.00 – 21.00
Lähtömaksu8,90 €
Kilometriveloitus1,09 €/km
Aikaveloitus0,99 €/min
Joka päivä 21.00-05.00
Lähtömaksu8,90 €
Kilometriveloitus1,09 €/km
Aikaveloitus0,99 €/min
Minimimaksu9,00 €
5-8 henkilöä
Joka päivä 00-24
Lähtömaksu8,90 €
Kilometriveloitus1,59 €/km
Aikaveloitus0,99 €/min
Minimimaksu12,00 €
Ennakkotilausmaksu – 6,90 € (kun kuljetus on tilattu vähintään 15 minuuttia ennen asiakkaan ilmoittamaa lähtöaikaa.
* Saatavilla myös lisämaksullisia palveluja.

Yllä esitetyt hinnat sekä kiinteähintaisten kyytien hinnat sisältävät 2 € lisämaksun, jonka Taksi Helsinki veloittaa 02 Taksi -tilauksista 

Menevä hinnoittelu:
Lähtömaksu arkisin ja lauantaina klo 06:00-18:004,00 €
Lähtömaksu iltaisin ja pyhinä klo 18:00-06:00 7,00 €
Matkataksa 1-4 henkilöä:
Kilometriveloitus0,90 €/km
Aikaveloitus0,90 €/min
Matkataksa 5-8 henkilöä:
Kilometriveloitus1,60 €/km
Aikaveloitus0,90 €/min
Minimiveloitus20,00 €
Ennakkotilausmaksu0,00 €

 

Kajon hinnoittelu:
Lähtömaksu 1-8 henkilöä
Kaikkina vuorokauden aikoina
6,90 €
Kilometriveloitus 1-4 henkilöä0,99 €/km
Kilometriveloitus 5-8 henkilöä1,49 €/km
Aikaveloitus 1-22 henkilöä0,99 €/min
Ennakkotilausmaksu 1-4 henkilöä7,00 €
Ennakkotilausmaksu 5-8 henkilöä12,00 €
* Mahdollisuus myös lisäpalveluiden tilaamiseen

 

Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Kehitämme 02 Taksi -sovellusta jatkuvasti, ja myös taksikyydin maksaminen suoraan sovelluksessa on pian mahdollista.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi lisää puhelun hintaan paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).
Katso tarkemmat hintatiedot

Taksivaihtoehdot taskussasi

Vertaile luotettavia taksiyhtiöitä ja löydä juuri sinulle sopivin kyyti. Valitse paras vaihtoehto hinnan, nopeuden tai arvioiden perusteella. Voit varata taksin myös ennakkoon.

Lataa ilmainen sovellus
App Store linkGoogle Play link
Lataa ilmainen sovellus
App Store linkGoogle Play link
Summary
TaxiService
Service Type
TaxiService
Fonecta Oy
020202 Palvelut Oy,
Televisiokatu 4,Helsinki,00240,
Telephone No.020230
Finland
Finland
020202 - Taksi samasta numerosta, kaikkialla.
02 Taksi yhdistää asiakkaan ja kyydin. Tilaa taksi numerosta 020230 (1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm) tai lataa 02 Taksi -sovellus.

Pin It on Pinterest