02 Taksi – Joensuu ja Pohjois-Karjala

02 Taksin avulla tilaat taksin Pohjois-Karjalassa nopeasti ja helposti! Voit soittaa numeroon 020230 tai käyttää ilmaista sovellusta. Sovelluksessa voit myös verrata alueen yrityksiä sekä niiden hintoja, saapumisaikoja ja arvosteluja.

Olipa määränpäänä Joensuu, Kitee tai Ylämylly, taksin saat kauttamme varmasti!

Tilaa taksi soittamalla

Soita koska tahansa, niin etsimme ja tilaamme juuri sinulle sopivan kyydin. Puhelimitse saat nopeaa ja henkilökohtaista palvelua.


1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm).

Lataa ilmainen sovellus

Vertaile takseja, valitse sopivin ja seuraa kyytiä kätevästi puhelimellasi. Taksin tilaaminen sovelluksella on maksutonta.

App Store linkGoogle Play linkAppGallery link

Taksihinnat (Joensuu ja Pohjois-Karjala)

Taksin tilaus onnistuu kätevästi sekä 02 Taksi -sovelluksella että puhelinpalvelussa 020230. Pohjois-Karjalan alueella voit nauttia kumppaniemme Taksi Itä-Suomen ja Menevän turvallisista kyydeistä. Hinnastot löydät alta!

Hinnat sisältävät alv 10%   —   Hinnastot päivitetty 17.6.2020

Taksi Itä-Suomi hinnasto

Lähtömaksu arkisin klo 06:00-20:006,00 €
Lauantaisin ja aattoina 06:00-16:006,00 €
Perusmaksu muuna aikana9,00 €
Matkataksa 1-2 henkilöä1,69 €/km
Matkataksa 3-4 henkilöä1,99 €/km
Matkataksa 5-6 henkilöä2,19 €/km
Matkataksa 7-8 henkilöä2,39 €/km
Ennakkotilaus7,00 €
Odotus50,00 €/h

 

Menevä hinnasto:

Lähtömaksu arkisin ja lauantaina klo 06:00-18:004,00 €
Lähtömaksu iltaisin ja pyhinä klo 18:00-06:007,00 €
Matkataksa 1-4 henkilöä:
Kilometriveloitus0,90 €/km
Aikaveloitus0,90 €/min
Matkataksa 5-8 henkilöä:
Kilometriveloitus1,60 €/km
Aikaveloitus0,90 €/min
Minimiveloitus20,00 €
Ennakkotilausmaksu0,00 €
Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Kehitämme 02 Taksi -sovellusta jatkuvasti, ja myös taksikyydin maksaminen suoraan sovelluksessa on pian mahdollista.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi lisää puhelun hintaan paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).
Katso tarkemmat hintatiedot

Usein kysyttyä Joensuun takseista

Paljonko maksaa taksi Joensuun lentokentältä keskustaan?

Taksin hinta Joensuun lentokentältä keskustaan löytyy helpoiten 02 Taksi -sovelluksesta! Laita sovellukseen lähtöosoitteeksi lentokenttä ja määränpääksi keskusta, niin näet kyydin hintatiedot tai lopullisen kiinteän hinnan. Voit myös soittaa numeroon 020230, niin kerromme sinulle samat tiedot puhelimitse.

Paljonko maksaa taksi Joensuun lentokentältä keskustaan?

Taksin hinta Joensuun lentokentältä keskustaan löytyy helpoiten 02 Taksi -sovelluksesta! Laita sovellukseen lähtöosoitteeksi lentokenttä ja määränpääksi keskusta, niin näet kyydin hintatiedot tai lopullisen kiinteän hinnan. Voit myös soittaa numeroon 020230, niin kerromme sinulle samat tiedot puhelimitse.

Miten nopeasti taksi saapuu?

Saat sovelluksessa aina arvion saapumisajasta. Kun kuljettaja hyväksyy tilauksen, pääset seuraamaan sovelluksessa auton saapumista reaaliajassa.

Seuraamme jatkuvasti välittämiemme kyytien täsmällisyyttä, jotta saat mahdollisimman hyvää palvelua. Kun vertailet eri yhtiöitä, löydät arvion täsmällisyydestä info-painikkeen alta.

Toimiiko 02 Taksi -sovellus koko Pohjois-Karjalassa?

Kyllä! Sovelluksen palvelualue kattaa koko Pohjois-Karjalan. Voit siis tilata kyydin sovelluksen kautta mistä ja minne vaan – olitpa sitten Joensuussa, Ilomantsissa tai vaikkapa Kolilla.

Kyydit koko Pohjois-Karjalan alueella yhdessä sovelluksessa

Kerro meille, milloin haluat matkustaa, niin me huolehdimme lopusta.

02 Taksi -sovellukseen voit syöttää lähtöpaikan, määränpään sekä toivotun ajankohdan, niin pääset vertailemaan kyytejä ja niiden hintoja. Voit myös soittaa numeroomme 020230 ja tilata kuljetuksen tai ennakkotilauksen puhelimitse.

Palvelumme kattaa kaikki Pohjois-Karjalan paikkakunnat. Niihin kuuluvat maakuntakeskus Joensuu ja kaupungeista Kitee, Lieksa, Nurmes ja Outokumpu sekä kunnat Ilomantsi, Juuka, Kontiolahti, Liperi, Polvijärvi, Rääkkylä ja Tohmajärvi.

Elämysmatkalle tai kotiseudulle Pohjois-Karjalaan?

Leevi and the Leavings sen tiesi – Pohjois-Karjalaan kannattaa lähteä. Olipa kyseessä kulttuurimatka, lomaretki tai kyyti kotoa kaupungille, 02 Taksin avulla matkustat mukavasti niin lyhyet kuin pidemmätkin matkat.

Pohjois-Karjala tunnetaan Suomen itäisimpänä maakuntana, jonka upea luonto ja monipuoliset kulttuurikohteet viehättävät niin matkailijoita kuin paikallisia.

Kolin kansallispuisto Lieksassa, karjalaistalot Ilomantsissa ja Nurmeksessa, Valamon luostari Heinävedellä, Pajarinhovin kylpylä- ja eläinpuisto sekä legendaarinen Ilosaarirock Joensuussa tarjoavat elämyksiä, jotka saavat palaamaan seudulle yhä uudestaan. Kaikkiin kohteisiin ja takaisin vaikkapa hotellille pääset kätevästi tilaamalla kyydin palvelustamme!

Taksin tilaaminen heti tai ennakkoon

Taksin tilaus Joensuun sekä muiden paikkakuntien alueella on helppoa sekä sovelluksessa että puhelimella. Voit tilata auton suoraan tai tehdä ennakkotilauksen, jolloin kyyti saapuu luoksesi sovittuna kellonaikana.

Jos tiedät matkustavasi ruuhka-aikana tai sinulla on tarkka aikataulu, voi olla helpointa tehdä taksin ennakkotilaus.

Joensuun lentokentälle, konserttiin tai vaikkapa kokoukseen on helppo lähteä, kun taksi tai tilataksi odottaa sovitusti sinua ja seuruettasi.

Tiesitkö, että 02 Taksi -palvelussa voit tehdä ennakkotilauksen aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 30 minuuttia ennen noutoajankohtaa?

Pohjois-Karjala tutuksi

  • Kolin rakastettu kansallismaisema on innoittanut ja inspiroinut suomalaisia aina Sibeliuksen ja Järnefeltin ajoista tähän päivään asti.
  • Pohjois-Karjalan tunnetuimpiin yrityksiin kuuluvat muun muassa Tokmanni, Autotalo Laakkonen, Tulikivi Oyj, John Deere sekä Abloy Oy. Alueella on myös paljon matkailualan yrityksiä sekä eri teollisuudenalan yhtiöitä.
  • Kesäisin maakuntaan matkustaa paljon kesämökkiläisiä – myös vuokramökkejä on runsaasti tarjolla!
  • Mikä yhdistää iskelmätähti Katri Helenaa, toimittaja Matti Rönkää, ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräistä ja elokuvaohjaaja Markku Pölöstä? Tietenkin pohjoiskarjalaisuus!
  • Nurmes on Euroopan virallinen joululaulukaupunki.
  • Rock-festivaali Ilosaarirock on Suomen vanhimpia festareita.

Lähde: visitkarelia.fi

Taksivaihtoehdot taskussasi

Vertaile luotettavia taksiyhtiöitä ja löydä juuri sinulle sopivin kyyti. Valitse paras vaihtoehto hinnan, nopeuden tai arvioiden perusteella. Voit varata taksin myös ennakkoon.

Lataa ilmainen sovellus
lataa sovellus app storestaGoogle Play linkAppGallery link
Lataa ilmainen sovellus
lataa sovellus app storestaGoogle Play linkAppGallery link

Pin It on Pinterest