18.11.2020

02 Taksi palvelee nyt myös Rukalla – Rukan Taksipalvelu yhteistyöhön valtakunnallisen tilauspalvelu 02 Taksin kanssa

Rukan ja Kuusamon alueella toimiva Rukan Taksipalvelu lähtee yhteistyöhön koko Suomessa toimivan taksintilauspalvelu 02 Taksin kanssa. Muutoksen myötä taksiasiakkaat voivat tilata kyytejä 02 Taksin mobiilisovelluksen tai numeron 020230 kautta.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Taksilain uudistus toi Suomeen useita uusia taksitoimijoita sekä niiden mukana mitä erilaisempia uusia tilauskanavia. Ajoittain tilanne on ollut kuluttajille sekava, mutta nyt taksiyhtiöt haluavat helpottaa asiakkaiden tilannetta etsimällä sopivia valtakunnallisia tilauskanavia.

Rukan ja Kuusamon alueella toimiva paikallinen perheyritys Rukan Taksipalvelu näki samanlaisen tarpeen ja lähti yhteistyöhön taksintilauspalvelu 02 Taksin kanssa. 02 Taksi tarjoaa taksiasiakkaille mahdollisuuden vertailla eri taksiyhtiöiden kyytejä sekä tilata haluamansa kyydin kiinteään hintaan. 02 Taksiin kuuluu alueiden merkittävimpiä taksiyhtiöitä ympäri maata.

Rukan Taksipalvelu on iloinen tuoreesta yhteistyöstä: ”Olemme pitkään miettineet, että haluamme mahdollistaa taksintilauksen sovelluksen kautta. Valtakunnallinen 02 Taksi -palvelu vastaa hyvin tarpeisiimme. Palvelun kautta meidät löytää sekä paikalliset taksiasiakkaat että turistit.”, kiittelee Rukan Taksipalvelun Keijo Saapunki.

Taksiala selviää tulevaisuudessa yhteistyön avulla

02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi on innoissaan uudesta jäsenestä kasvavaan 02 Taksin verkostoon: ”On hienoa, että voimme nyt Rukan Taksipalvelun yhteistyön myötä tarjota laadukasta palvelua 02 Taksin asiakkaille myös Rukalla ja Kuusamossa. Haluamme tarjota kaikille käyttäjille laadukkaan taksintilauskokemuksen koko maassa.”

Myös Rukan Taksipalvelun Saapunki näkee yhteistyön merkityksen korostuvan taksialalla tulevaisuuden Suomessa: ”Näemme että nyt ja tulevaisuudessa parhaiten asiakkaiden tarpeisiin pystytään vastaamaan joustavalla ja laaja-alaisella laadukkaalla palvelutarjonnalla. Tärkeä osa laadukasta palveluntarjontaa on mahdollisuus tilata kyyti nopeasti ja helposti asiakkaan käyttämän palvelukanavan kautta.”

Koillissanomat uutisoi asiasta. Voit lukea artikkelin täältä.

Lisätietoja:

Petteri Niemi, operatiivinen johtaja, 02 Taksi, Puh. +358 44 222 4222
Keijo Saapunki, Rukan Taksipalvelu, Puh +35840 510 5362

02 Taksi välittää numerosta 020230 vuosittain yli 500 000 taksitilausta, minkä lisäksi syksystä 2019 alkaen tarjolla on ollut myös ilmainen mobiilisovellus. 02 Taksia käyttäessä kuluttaja voi valita auton muun muassa matkan nopeuden, asiakasarvioiden tai jopa automallin perusteella

Tällä hetkellä 02 Taksin tilauspalvelu toimii koko maassa ja taksiyhtiöiden vertailupalvelu suurimmissa kaupungeissa. Uusia taksiyhtiöitä liittyy palveluun jatkuvasti ja vertailupalvelu on sitä mukaa myös laajentumassa usealle uudelle alueelle lähiaikoina.

Pin It on Pinterest