17.11.2020

Missä tilanteissa 02 Taksin puhelinpalveluun soitetaan?

Kysyimme Facebookissa ja Instagramissa asiakkailtamme, missä tilanteissa he ovat soittaneet 02 Taksiin. Lue asiakkaidemme kokemuksista!

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Vieraalla paikkakunnalla ollessa ei välttämättä julkisten kulkuneuvojen reitit tai aikataulu ole selvää kauraa. Tällöin taksin tilaaminen on hyvä ratkaisu. Eräs asiakkaamme kommentoi: ”Taksi voi auttaa silloin, kun bussi ei sovi aikatauluuni.”

Turistina voi myös olla hukassa, kun ei tiedä minne pitäisi mennä. Tällöinkin taksi on oiva ratkaisu tilanteeseen. Eräs asiakkaamme kertoi: ”Vieraalla paikkakunnalla käydessä on ollut kätevä soittaa 02 Taksiin ja tilata taksi sitä kautta.”

Taksille voi olla tarvetta myös tilanteissa, joissa määränpää on kyllä selvillä, mutta jaloissa ei ole enää virtaa. Eräs asiakas kertoo tilanneensa taksin, kun puhelimen kartta näytti monen kilometrin kävelymatkaa.

Taksilla kulkeminen on mukavaa ja vaivatonta

Taksilla kulkeminen yhdistyy mukavuuteen ja vaivattomuuteen. Taksilla liikkuessa ei tarvitse murehtia, kuinka monta asukokonaisuutta mukaansa pakkaa, sillä laukkuja ei itse tarvitse kantaa. Eräs asiakkaamme kuvailee monelle tuttua tilannetta: ”Matkalaukut painoivat ja bussi oli jo mennyt.”

Suomen vaihtelevat ja arvaamattomat säät nousivat esiin asiakkaidemme kommenteissa. ”Tilasin taksin, kun oli kauhea tuuli ja kaatosade”  Juhannuksenakin – räntäsateen yllättäessä – pääsee taksilla kuivana ja hyväntuulisena perille.

Useat asiakkaat kommentoivat käyttäneensä taksia mennessään sairaalaan ”Olen ollut sairaalassa tutkimuksissa ja tullut pökkyräisenä ulos. Silloin on ollut helpointa tilata taksi.” Lisäksi päivystykseen mennessä on usein kiire, jolloin taksi on helppo ja hyvä vaihtoehto.

Perjantai- ja lauantai-illat ovat tunnetusti vilkasta aikaa taksitilausten kannalta. Taksilla pääsee näppärästi bileistä tai baarista kotiin. Monesti yöllä juhlien jälkeen yllättää nälkä ja silloin taksin voi pyytää kurvaamaan vaikka Hesburgerin autokaistalle.

Juhlien jälkeen saattaa lompakon tai muun omaisuuden lisäksi olla hukassa omasta sijainnistaan. 02 Taksin kautta voi onneksi tilata kyydin,  vaikka ei itse tietäisikään missä on, sillä asiakaspalvelijamme voivat lähettää tekstiviestillä paikannuspyynnön. Paikannuksen myötä sijainti saadaan selville. Eräs asiakkaamme oli kiitollinen 02 Taksin paikannuspalvelusta, kun hän oli matkalla rapujuhlista kotiin.

Taksi on apuna kiireessä ja yllättävissä tilanteissa

Kiireelliset aikataulut ja yllättävät tilanteet nousivat esiin monen asiakkaamme kertomuksissa. ”Soitin taksin, kun meinasin myöhästyä työhaastattelusta linja-autojen huonojen reittien takia. Taksi tuli kyllä tosi nopeasti!” eräs asiakas kertoo.

Puhjennut rengas oli yllättänyt toisen asiakkaan: ”02 Taksin tilausnumero on auttanut esimerkiksi silloin, kun auton rengas oli yllättäen pihassa tyhjentynyt ja täytyi päästä juna-asemalle!”

Junien lailla lennotkaan eivät odota asiakkaita. ”02 Taksin asiakaspalvelu jeesasi, kun juna oli myöhässä ja meinattiin missata lomalento. Nippanappa ehdittiin!” kertoi eräs asiakas kokemuksestaan.

Lentokentille mennään monesti muulloinkin taksilla, ei pelkästään kiireessä. Lomamatka on mukava aloittaa jo kotiovelta poistuessa ja siirtyä rentoon lomatunnelmaan. Taksilla liikkuessa voi unohtaa huolet auton pysäköinnistä ja matkustaa lentokentälle nopeasti ja vaivattomasti.

02 Taksin kautta voi kilpailuttaa taksikyydit esimerkiksi hinnan tai saapumisajan perusteella. Eräs asiakkaamme kiitteli: ”Taksin sai nopeasti viikonloppuna myös ilta-aikaan, hyvä asiakaspalvelu!”

Yksi Facebook-seuraajistamme kiinnostui 02 Taksi -palvelusta ja kommentoi:  ”En ole vielä käyttänyt  02 Taksia, mutta auttaa jo nyt, kun tiedän mihin voin aina soittaa, kun taksia tarvitsen!”

Juuri näin! Voit soittaa ympäri vuorokauden 02 Taksiin kaikilta Suomen paikkakunnilta.

”Mikä voi olla helpompaa kuin 02 Taksiin soittaminen”, totesikin eräs asiakkaamme.

Pin It on Pinterest