7.9.2020

02 Taksin kautta voit tilata nyt myös täyssähköautoja: ArtCab on uusi kumppanimme!

Pääkaupunkiseudulla olevat 02 Taksin asiakkaat saavat valittavakseen uuden ympäristöystävällisen vaihtoehdon. ArtCab on 02 Taksin uusi kumppani, joka mahdollistaa täyssähköautojen tilaamisen numerosta 020230 ja 02 Taksi -sovelluksesta.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla toimiva ArtCab tarjoaa taksikyydit Tesla Model S -täyssähköautoilla sekä tyylikkäillä kahdeksan hengen tila-autoilla. Kaikki autot ovat uusia ja premium-tasoisia. ArtCab haluaa olla vähentämässä ympäristöpäästöjä ja panostaa jatkossakin hiilineutraalin taksiliikenteen kehittämiseen.

Artcab tulee erittäin mielellään mukaan 02 Taksi -palveluun.

”02 Taksi tuo meille uuden ja nykyaikaisen kanavan autojemme tilaamiseen. On hienoa, että voimme tarjota ympäristöystävällisiä ja laadukkaita kyytejämme myös kaikille 02 Taksin asiakkaille.”, kertoo ArtCabin toimitusjohtaja Mauri Pellinen.

ArtCabin kumppanuuden myötä 02 Taksin asiakkaat voivat pääkaupunkiseudulla ollessaan vertailla kyytejä hinnan, saapumisajan ja asiakasarvioiden lisäksi myös auton ympäristöystävällisyyden perusteella. Sähköautojen lisäksi Artcabin valikoimassa on tila-autoja.

02 Taksin kautta on jo aiemmin saanut tilattua vähäpäästöisiä kyytejä Pirkanmaalla ja Oulussa. Pirkanmaalla toimivalla Expresstaxilla ja Oulussa toimivalla Otaxilla on kalustossaan hybridi- ja kaasuautoja. Vähäpäästöisten taksien tarjoaminen on herättänyt kiinnostusta jo muillakin alueilla.

02 Taksille on tärkeää, että asiakkaille voidaan tarjota hyviä ja monipuolisia vaihtoehtoja:

”Ympäristöasiat ovat asiakkaille yhä tärkeämpiä, ja 02 Taksi haluaa tukea tätä ajattelua. On hienoa, että asiakas voi meidän kauttamme tilatessaan valita helposti myös ympäristöystävällisen kyydin. Uskon, että ekologisia kyytejä tarjoaville taksiyrityksille on jatkossa kysyntää yhä enemmän”, toteaa 02 Taksin liiketoiminnan kehitysjohtaja Petteri Niemi.

 

Lisätietoja:

Petteri Niemi, liiketoiminnan kehitysjohtaja, 02 Taksi. Puh. +358 44 222 4222

02 Taksi on 020202 Palvelut Oy:n ylläpitämä taksien tilaus- ja vertailupalvelu. 02 Taksi välittää numerosta 020230 vuosittain yli 500 000 taksitilausta, minkä lisäksi syksystä 2019 alkaen tarjolla on ollut myös ilmainen mobiilisovellus. 02 Taksia käyttäessä kuluttaja voi valita auton muun muassa matkan nopeuden, asiakasarvioiden tai jopa automallin perusteella

Tällä hetkellä 02 Taksin tilauspalvelu toimii koko maassa ja taksiyhtiöiden vertailupalvelu suurimmissa kaupungeissa. Uusia taksiyhtiöitä liittyy palveluun jatkuvasti ja vertailupalvelu on sitä mukaa myös laajentumassa usealle uudelle alueelle lähiaikoina.

Pin It on Pinterest