16.9.2020

Taksin tilaamiseen muutoksia Lappeenrannan alueella – Taksi Saimaa yhteistyöhön valtakunnallisen tilauspalvelu 02 Taksin kanssa

Lappeenrannan alueella toimiva Taksi Saimaa lähtee yhteistyöhön koko Suomessa toimivan taksintilauspalvelu 02 Taksin kanssa. Muutoksen myötä Taksi Saimaan asiakkaat voivat tilata kyytejä oman tilausnumeronsa lisäksi 02 Taksin mobiilisovelluksen tai numeron 020230 kautta sekä saada kyydeilleen kiinteän hinnan.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Taksilain uudistus toi Suomeen useita uusia taksitoimijoita sekä niiden mukana mitä erilaisempia uusia tilauskanavia. Ajoittain tilanne on ollut kuluttajille sekava, mutta nyt yhä useampi taksiyhtiö hakee jo keskitetympiä ratkaisuja tilanteen parantamiseksi.

Lappeenrannan alueen suurin taksiyhtiö Taksi Saimaa näki samanlaisen tarpeen ja lähti yhteistyöhön koko Suomessa toimivan taksintilauspalvelu 02 Taksin kanssa. 02 Taksi tarjoaa taksiasiakkaille mahdollisuutta vertailla kyytejä muun muassa hinnan ja kyydin saapumisajan perusteella.

Taksi Saimaa on iloinen tuoreesta yhteistyöstä:

”Haluamme laajentaa kuljetuspalveluidemme palvelukanavia nykyisestään. 02 Taksi -yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan taksipalveluita kotimaisille turisteille valtakunnallisesti käytössä olevan sovelluksen kautta”, Taksi Saimaan toimitusjohtaja Jyrki Sivonen kiittelee.

Taksin tilaaminen jatkossa yhdestä numerosta koko Suomessa

Taksi Saimaa tarjoaa kyytejä koko Lappeenrannan alueella. 02 Taksiin liittymiseen myötä alueen asukkaat voivat tilata jatkossa taksin numerosta 020230 tai 02 Taksin sovelluksesta ollessaan missä päin Suomea tahansa. Samalla he pääsevät aiempaa tarkemmin valitsemaan sopivimman kyydin. 02 Taksilla on kumppaneina jo 30 luotettavaa taksiyhtiötä ympäri maan ja palvelu kattaa yli 80 % suomalaisista.

”02 Taksi -sovellus laskee tulevan kyydin hinnan etukäteen. Näin ollen hinnoista tulee ymmärrettäviä. Se on meille sekä 02 Taksille ensiarvoisen tärkeää. Tänä vuonna ihmiset ovat oppineet matkustamaan Suomessa. Yksi tuttu sovellus yhdistää taksit ja asiakkaat.”, Sivonen kertoo.

Taksiala selviää tulevaisuudessa yhteistyön avulla

02 Taksin liiketoiminnan kehitysjohtaja Petteri Niemi on innoissaan uudesta jäsenestä kasvavaan 02 Taksin verkostoon:

”On hienoa, että voimme nyt Taksi Saimaa -yhteistyön myötä tarjota laadukasta palvelua 02 Taksin asiakkaille Lappeenrannassa. Uskon, että positiivisesti muutokseen suhtautuvat taksiyhtiöt tulevat pärjäämään hyvin myös jatkossa.”

Myös Taksi Saimaan Jyrki Sivonen näkee yhteistyön merkityksen korostuvan taksialalla koronan jälkeisessä Suomessa.

”Asiakkaiden vaatimustason ja ostokäyttäytymisen muuttumisen sekä yleisen tilanteen muuttuessa Taksi Saimaa haluaa olla rohkeasti uudistuskykyinen kuljetuspalveluiden tuottaja. Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus, vastuullisuus ja turvallisuus. Se näkyy kaikissa asiakaskohtaamisissa. 02 Taksin arvomaailma sopii hyvin yhteen meidän kanssamme.”

 

Asiasta uutisoi myös Yle.

Lisätietoja:

Petteri Niemi, liiketoiminnan kehitysjohtaja, 02 Taksi. Puh. +358 44 222 4222

Jyrki Sivonen, toimitusjohtaja, Taksi Saimaa. Puh. +358 44 485 0820‬

02 Taksi on 020202 Palvelut Oy:n ylläpitämä taksien tilaus- ja vertailupalvelu. 02 Taksi välittää numerosta 020230 vuosittain yli 500 000 taksitilausta, minkä lisäksi syksystä 2019 alkaen tarjolla on ollut myös ilmainen mobiilisovellus. 02 Taksia käyttäessä kuluttaja voi valita auton muun muassa matkan nopeuden, asiakasarvioiden tai jopa automallin perusteella

Tällä hetkellä 02 Taksin tilauspalvelu toimii koko maassa ja taksiyhtiöiden vertailupalvelu suurimmissa kaupungeissa. Uusia taksiyhtiöitä liittyy palveluun jatkuvasti ja vertailupalvelu on sitä mukaa myös laajentumassa usealle uudelle alueelle lähiaikoina.

Pin It on Pinterest