5.1.2021

02 Taksin kumppani EcoRide halusi yhdistää kuljettajat ja tuoda taksipalvelun kaikkien saataville

Pääkaupunkiseudulla ja Jyväskylässä toimiva EcoRide liittyi osaksi valtakunnallista 02 Taksi -palvelua. EcoRiden kyydit voi tilata numerosta 020230 tai maksuttomalla 02 Taksi -sovelluksella.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

EcoRide syntyi, kun EcoRiden toimitusjohtaja Shwaz Bin Zafar halusi perustaa oman taksiyhtiön pääkaupunkiseudulle. Bin Zafar on asunut Suomessa yhdeksän vuotta, joista kaksi vuotta hän on toiminut taksinkuljettajana. Alusta alkaen hän haaveili oman taksiyrityksen perustamisesta ja vuonna 2018 tehty taksilainsäädännön muutos tarjosi siihen mahdollisuuden. EcoRide syntyi sanaparista Economical Rides. Yritys haluaa tarjota mahdollisimman edullista taksipalvelua kaikille.

Bin Zafar sai nopeasti yritykseensä kuljettajia, koska moni oli tyytymätön silloiseen tilanteeseensa. Nyt EcoRidella on kaikkiaan 85 kuljettajaa.

”Moni kuljettajamme työskenteli aiemmin yhtiöissä, joissa oli tarjolla vain yksittäisiä kyytejä. Se ei ollut heille taloudellisesti kannattavaa. Halusin perustaa taksiyhtiön, joka tuo nämä kuljettajat yhteen ja tarjoaa heille riittävästi kyytejä”, kertoo Bin Zafar.

Kun Bin Zafar kuuli 02 Taksista, hän otti yhteyttä 02 Taksin operatiiviseen johtajaan Petteri Niemeen.

”Minä ja kuljettajamme halusimme yhteistyöhön yrityksen kanssa, jonka kautta voimme saada mahdollisimman paljon ajettavaa. Yhteistyömme on sujunut hyvin, mutta tietenkin korona vaikuttaa kaikkeen, ihmiset eivät liiku tällä hetkellä niin paljon kuin normaalisti. Uskon kuitenkin, että tulevaisuudessa voimme saada 02 Taksin kautta niin paljon tilauksia, että kaikilla kuljettajillamme on koko ajan kiire”, Bin Zafar sanoo ja uskoo yhteistyön voimaan.

Petteri Niemi on iloinen 02 Taksin uudesta kumppanista: ”Meille on tärkeää tehdä yhteistyötä luotettavien taksiyhtiöiden kanssa tarjoten asiakkaille erilaisia ja erihintaisia vaihtoehtoja. On hienoa, että taksimarkkinoiden kehittyminen on mahdollistanut uusien palveluiden syntymisen ja sitä kautta myös ihmisten työllistymisen.”

EcoRide ja 02 Taksi laajentuvat Jyväskylään

EcoRide laajensi toiminta-aluettaan joulukuun alussa Jyväskylään. Yhteistyö EcoRiden kanssa parantaa 02 Taksi -palvelun kattavuutta kaupungissa merkittävästi. Aiemmin alueella on jo toiminut 02 Taksin kumppani SnapCab.

Jatkossa Jyväskylän alueen asukkaat ja Jyväskylässä vierailevat turistit voivat tilata taksikyydin 02 Taksin numerosta 020230 tai maksuttomalla 02 Taksi -sovelluksella. 02 Taksi – palvelusta matkalle saa kiinteän hinnan aina, kun lähtöpaikka ja määränpää ovat tiedossa.

Pin It on Pinterest

Share This