1.7.2020

02 Taksin kautta voit tilata nyt myös sen paremman kyydin: Helsinki Limo on uusi kumppanimme!

Pääkaupunkiseudulla olevat 02 Taksin asiakkaat saavat lisää laadukkaita vaihtoehtoja. Helsinki Limo on 02 Taksin uusi kumppani, joten jatkossa juhlaviin ja erityisiin tilanteisiin sopivan kyydin tilaaminen onnistuu numerosta 020230 ja 02 Taksi -sovelluksesta.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Helsinki Limo on tunnettu ainutlaatuisesta palvelustaan. Yhtiö on muun muassa Kämp Collection Hotelsin kumppani hotelliasiakkaiden kuljetuksissa. Palvelu on suosittu myös liikematkustajien keskuudessa. Helsinki Limon valikoimassa on premium-tason henkilöautot, minivanit ja minibussit. Kaikissa autoissa on ammattitaitoinen ja joustava kuljettaja, joka on pukeutunut mustaan pukuun.

Helsinki Limo tulee erittäin mielellään mukaan 02 Taksi -palveluun. ”02 Taksi tuo meille uuden ja nykyaikaisen kanavan premium-autojemme tilaamiseen. On hienoa, että voimme tarjota luotettavaa ja laadukasta palveluamme myös kaikille 02 Taksin asiakkaille.”, kertoo Helsinki Limon hallituksen puheenjohtaja Vesa Järviö.

Helsinki Limon kumppanuuden myötä 02 Taksin asiakkaat voivat pääkaupunkiseudulla vertailla kyytejä hinnan, saapumisajan ja asiakasarvioiden lisäksi myös auton laadun perusteella. Asiakkailla on mahdollisuus valita eri kokoisia premium-autoja Helsinki Limon valikoimasta. 

Tämän uuden kumppanuuden myötä 02 Taksin kautta saa edustustason tila-auton jopa 16 hengen porukalle. Varmimmin Helsinki Limon auton saa käyttöönsä ennakkoon tilattuna.

02 Taksille on tärkeää, että asiakkaille voidaan tarjota hyviä vaihtoehtoja erilaisiin tilanteisiin: ”Joskus voi haluta yllättää puolisonsa tilaamalla juhlavamman kyydin ravintolaillalliselle. Helsinki Limon kumppanuuden myötä olemme kokonaisvaltaisesti asiakkaan elämässä mukana niin arjessa kuin juhlassa.”, iloitsee 02 Taksin liiketoiminnan kehitysjohtaja Petteri Niemi.

Lisätietoja:

Petteri Niemi, liiketoiminnan kehitysjohtaja , 02 Taksi. Puh. +358 44 222 4222

02 Taksi on 020202 Palvelut Oy:n ylläpitämä taksien tilaus- ja vertailupalvelu. 02 Taksi välittää numerosta 020230 vuosittain yli 500 000 taksitilausta, minkä lisäksi syksystä 2019 alkaen tarjolla on ollut myös ilmainen mobiilisovellus. 02 Taksia käyttäessä kuluttaja voi valita auton muun muassa matkan nopeuden, asiakasarvioiden tai jopa automallin perusteella

Tällä hetkellä 02 Taksin tilauspalvelu toimii koko maassa ja taksiyhtiöiden vertailupalvelu suurimmissa kaupungeissa. Uusia taksiyhtiöitä liittyy palveluun jatkuvasti ja vertailupalvelu on sitä mukaa myös laajentumassa usealle uudelle alueelle lähiaikoina.

Pin It on Pinterest