10.6.2020

Metro Taksi on 02 Taksin uusi kumppani pääkaupunkiseudulla

02 Taksin asiakkaat saavat lisää hyviä vaihtoehtoja pääkaupunkiseudulle, kun koko pääkaupunkiseudulla toimiva Metro Taksi liittyy kumppaniverkostoomme. Metro Taksin kyydit voi tilata 02 Taksin palvelunumerosta 020230 sekä maksuttomasta 02 Taksi -sovelluksesta. 

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Metro Taksi on pääkaupunkiseudulla toimiva dynaaminen taksiyhtiö, joka panostaa kasvuun. Yhtiön tavoitteena on kasvaa tämän vuoden aikana merkittäväksi palveluntarjoajaksi pääkaupunkiseudulla ja laajentua myös muualle Suomeen.

Palvelun laatu ja luotettavuus ovat tärkeitä Metro Taksille

Metro Taksi iloitsee 02 Taksin kumppanuudesta:

”Olemme iloisia ja ylpeitä, että 02 Taksi valitsi meidät palvelukumppanikseen pääkaupunkiseudun kilpailluille taksimarkkinoille. Uskomme että avoin ja selkeä tilauspalvelu antaa asiakkaille turvallisen ja luotettavan palvelukokemuksen”, iloitsee Metro Taksin hallituksen puheenjohtaja Juhani Reinilehto.

02 Taksin kaupallinen johtaja Juha Mertanen toivottaa Metro Taksin tervetulleeksi mukaan:

”Meille on tärkeää, että asiakkaat voivat vertailla ja valita kyydin laadukkaiden taksiyhtiöiden välillä. Metro Taksin kumppanuuden myötä voimme tarjota asiakkaillemme uuden hyvän vaihtoehdon pääkaupunkiseudun kyyteihin.”

Metro Taksi on huomannut taksinkäyttäjien epävarmuuden taksilain muutoksen myötä: ”Haluamme osaltamme palauttaa luottamuksen taksiuudistuksen jälkeiseen hajaantuneeseen taksitoimintaan. Nyt asiakas voi tilata kyytinsä puhelimitse yhdestä numerosta 020230 tai 02 Taksi -sovelluksesta koko maassa. Saamme yhdessä 02 Taksin kanssa aikaiseksi parempaa palvelua sekä avointa ja tuloksellista taksitoimintaa!” Reinilehto kiittelee.

Metro Taksi tarjoaa uuden kumppanin avajaistarjouksena 25 % alennuksen kaikille asiakkaille, jotka ovat tilanneet taksin 02 Taksi -sovelluksella tai puhelinpalvelun kautta. Alennetut hinnat näkyvät suoraan sovelluksessa ja puhelinpalvelussa.

 

Lisätietoja:

Juha Mertanen, kaupallinen johtaja, 02 Taksi. Puh. +358 50 379 8113

02 Taksi on 020202 Palvelut Oy:n ylläpitämä taksien tilaus- ja vertailupalvelu. 02 Taksi välittää numerosta 020230 vuosittain yli 500 000 taksitilausta, minkä lisäksi syksystä 2019 alkaen tarjolla on ollut myös ilmainen mobiilisovellus. 02 Taksia käyttäessä kuluttaja voi valita auton muun muassa matkan nopeuden, asiakasarvioiden tai jopa automallin perusteella.

Pin It on Pinterest