23.6.2020

Taksin tilaamiseen muutoksia Pohjois-Karjalan alueella – Taksi Itä-Suomi yhteistyöhön valtakunnallisen tilauspalvelu 02 Taksin kanssa

Pohjois-Karjalan alueella toimiva Taksi Itä-Suomi lähtee yhteistyöhön koko Suomessa toimivan taksintilauspalvelu 02 Taksin kanssa. Muutoksen myötä Taksi Itä-Suomen asiakkaat voivat tilata kyytejä oman tilausnumeronsa lisäksi 02 Taksin mobiilisovelluksen tai numeron 020230 kautta sekä vertailla kyytejä jo tilatessa.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Taksilain uudistus toi Suomeen useita uusia taksitoimijoita sekä niiden mukana mitä erilaisempia uusia tilauskanavia. Ajoittain tilanne on ollut kuluttajille sekava, mutta nyt yhä useampi taksiyhtiö hakee jo keskitetympiä ratkaisuja tilanteen parantamiseksi.

Pohjois-Karjalan alueen suurin taksiyhtiö Taksi Itä-Suomi näki samanlaisen tarpeen ja lähti yhteistyöhön taksintilauspalvelu 02 Taksin kanssa. 02 Taksi tarjoaa taksiasiakkaille mahdollisuutta vertailla kyytejä muun muassa hinnan ja kyydin saapumisajan perusteella. 02 Taksiin kuuluu alueiden merkittävimpiä taksiyhtiöitä ympäri maata muun muassa Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Kajaanista sekä Oulusta.

Nyt Pohjois-Karjala liittyy mukaan kasvavaan joukkoon.

Taksi Itä-Suomi on iloinen tuoreesta yhteistyöstä: ”On hyvä juttu, että asiakkailla on uusi ja koko ajan kehittyvä valtakunnallinen vaihtoehto taksin tilaamiselle!” Taksi Itä-Suomen operatiivinen johtaja Jarmo Kirjavainen kiittelee.

Taksin tilaaminen monipuolistuu

Taksi Itä-Suomi välittää kyytejä Pohjois-Karjalan alueella. 02 Taksiin liittymiseen myötä alueen asukkaat voivat tilata taksin myös ollessaan missä päin Suomea tahansa numerosta 020230 tai 02 Taksin sovelluksesta. Samalla he pääsevät aiempaa tarkemmin valitsemaan sopivimman kyydin.

Taksi Itä-Suomi on iloinen tuoreesta yhteistyöstä: ”Meille on tärkeää, että kyytejämme voi tilata myös sovelluksen kautta helposti. Asiakkaiden kannalta hintojen ymmärtäminen helpottuu, kun 02 Taksi -sovellus laskee tulevan kyydin hinnan etukäteen. Se on meille sekä 02 Taksille ensiarvoisen tärkeää. On myös todella arvokasta saada koko maassa toimiva sovellus. Ihmiset liikkuvat ja matkustavat erityisesti tänä kesänä paljon Suomen sisällä. Yksi tuttu sovellus yhdistää asiakkaat ja kuljettajat”, Kirjavainen kertoo.

Taksiala selviää tulevaisuudessa yhteistyön avulla

02 Taksin kaupallinen johtaja Juha Mertanen on innoissaan uudesta vahvistuksesta kasvavaan 02 Taksin verkostoon: ”On hienoa, että voimme nyt Taksi Itä-Suomen yhteistyön myötä tarjota laadukasta palvelua 02 Taksin asiakkaille koko Pohjois-Karjalan alueella. Kumppaniverkostomme kattaa yhä suuremman osan Suomesta!”

Myös Taksi Itä-Suomen Kirjavainen näkee yhteistyön merkityksen korostuvan taksialalla koronan jälkeisessä Suomessa.

”Koronatilanne on haastanut entisestään perinteisen alan ja taksilain uudistus teki sen jo ennen tätä. Toimeliaat ja uudistuksiin valmiit yritykset ja yrittäjät tulevat kuitenkin pärjäämään alalla jatkossakin. Koronakriisi muuttaa varmasti alan toimintatapoja pysyvästi ja kumppanuusmallit yleistyvät todennäköisesti myös taksialalla.”

Lisätietoja:

Juha Mertanen, kaupallinen johtaja, 02 Taksi. Puh. +358 50 379 8113

Jarmo Kirjavainen, operatiivinen johtaja, Taksi Itä-Suomi. Puh. +358 10 219 3110

02 Taksi on 020202 Palvelut Oy:n ylläpitämä taksien tilaus- ja vertailupalvelu. 02 Taksi välittää numerosta 020230 vuosittain yli 500 000 taksitilausta, minkä lisäksi syksystä 2019 alkaen tarjolla on ollut myös ilmainen mobiilisovellus. 02 Taksia käyttäessä kuluttaja voi valita auton muun muassa matkan nopeuden, asiakasarvioiden tai jopa automallin perusteella

Tällä hetkellä 02 Taksin tilauspalvelu toimii koko maassa ja taksiyhtiöiden vertailupalvelu suurimmissa kaupungeissa. Uusia taksiyhtiöitä liittyy palveluun jatkuvasti ja vertailupalvelu on sitä mukaa myös laajentumassa usealle uudelle alueelle lähiaikoina.

Pin It on Pinterest