02 Taksi Kotka - nyt sovelluksessa

Kotkassa kyyti löytyy 02 Taksista!

Lataa puhelimeesi ilmainen 02 Taksi -sovellus, niin saat taksin tilaukseen hieman enemmän vaihtoehtoja. Sovelluksessa voit vertailla taksiyhtiöiden kyytejä sen mukaan, haluatko edullisimman, nopeimmin saapuvan vai parhaat arvostelut saaneen kyydin.

Taksihinnasto Kotka

Tilaa taksi soittamalla

Soita koska tahansa, niin etsimme ja tilaamme juuri sinulle sopivan kyydin. Puhelimitse saat nopeaa ja henkilökohtaista palvelua.


1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm).

Lataa ilmainen sovellus

Vertaile takseja, valitse sopivin ja seuraa kyytiä kätevästi puhelimellasi. Taksin tilaaminen sovelluksella on maksutonta.

App Store linkGoogle Play linkAppGallery link

Tilaus ei ota kauan aikaa

Kartalta näet missä päin taksi on luoksesi liikkumassa. Lataa nyt ja kokeile helppoa taksin tilausta!

Voit myös soittaa taksin numerosta 020230. Tämä 02 Taksin palvelunumero on valtakunnallinen rajoittumatta mihinkään kaupunkiin tai kuntaan. Numerosta tavoitat näin ollen kaikki Suomen taksit kera maamme parhaan asiakaspalvelun.

Meripäivät ja muut kohteet 02 Taksin kanssa

Suomenlahden rannalla sijaitseva, satama- ja teollisuuskaupunkina tunnettu Kotka henkii merellistä elämää ja tunnelmaa, joka huipentuu heinäkuussa jo vuosikymmeniä vietettyihin Kotkan Meripäiviin. Kantasatamassa karkeloitavat päivät on helppo tavoittaa taksin kyydissä, joka kuskaa festivaaliväkeä heinäkuun helteisinä hetkinä ihanan viileässä autossa.

Tilaa 02 Taksista kyyti kotiin tai muuhun majoituspaikkaan, kuten suositulle hotellille Scandic Kotkaan Tiilikujalle, niin luotettavan taksiyhtiön kuljettaja vie sinut ja seurueesi tapahtumien ytimeen. 02 Taksin kanssa toimivat yhteistyössä vain hyvämaineiset taksiyritykset, joiden mukana matkaat turvallisin mielin.

Minne kaikkialle kuljetkaan, hyödynnä helppo taksipalvelu

Palkittu viheralue Sapokan vesipuisto ja muut arvostetut Kotkan kaupunkipuistot?

Keskustassa Kotkansaarella sijaitseva yleisöakvaario Maretarium?

Ehkäpä vuoden päättyessä firman pikkujoulut tai uudenvuoden juhlat?

Vai tuiki tavallinen työmatka Kotka–Kouvola-välillä, jota varten on ennätettävä junalle Kotkantien rautatieasemalle?

Helpoin ja nopein tapa liikkumiseen on usein taksi, varsinkin vieraassa kaupungissa. Kun 02 Taksin sovellus tai numero 020230 löytyy puhelimestasi, tavoitat nopeasti ja vaivattomasti kohteen kuin kohteen siirtyen osoitteesta toiseen kurjallakin kelillä jalat kuivina, arvokasta aikaa säästäen. 02 Taksin kanssa olet aina kartalla taksin saatavuudesta, saapumisesta ja hinnasta.

Taksi ennakkoon Kotkassa – ja matkaan on mukavampi lähteä

Sovelluksesta ja palvelunumerosta voit tilata taksin ennakkoon aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 30 minuuttia ennen noutoajankohtaa. Tilaa kyyti valmiiksi sille päivälle ja kellonajalle, jolloin sinulla on tärkeä tilaisuus, matkalle lähtö tai muu meno. Näin varmistat esimerkiksi tilataksin tai muun toiveisiisi sopivan auton lähdön hetkellä.

02 Taksi mahdollistaa tarkan markan matkat

Kuinka paljon taksi maksaa? 02 Taksin sovelluksesta voit valita kyydin hinnan mukaan eli saat halutessasi edullisimman taksin. Kun syötät taksisovellukseen määränpään, johon olet matkalla, saat kyydille vielä kiinteän hinnan.

Näin tiedät mitä matkasi tulee maksamaan.

Taksihinnasto (Kotka)

Kotkassa 02 Taksin kyydit tilaat Kymenlaakson Taksin ja K-Taksin hinnoittelun mukaisesti. Käytä sovellusta tai soita 020230 ja tilaa taksi saman tien tai ennakkoon.

Hinnat sisältävät alv 10%   —   Hinnastot päivitetty 28.2.2020

Hetkinen, haetaan k-taksi -hinnastoa.
Hetkinen... Haetaan Kymenlaakson Taksi -hinnastoa.
Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Kehitämme 02 Taksi -sovellusta jatkuvasti, ja myös taksikyydin maksaminen suoraan sovelluksessa on pian mahdollista.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi lisää puhelun hintaan paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).
Katso tarkemmat hintatiedot

Taksivaihtoehdot taskussasi

Vertaile luotettavia taksiyhtiöitä ja löydä juuri sinulle sopivin kyyti. Valitse paras vaihtoehto hinnan, nopeuden tai arvioiden perusteella. Voit varata taksin myös ennakkoon.

Lataa ilmainen sovellus
App Store linkGoogle Play link
Lataa ilmainen sovellus
App Store linkGoogle Play link

Pin It on Pinterest