13.10.2020

02 Taksin kattavuus paranee Meri-Lapissa: Meri-Lapin Taksit 02 Taksin kumppaniksi!

Koko Meri-Lapin alueella toimiva Meri-Lapin Taksit on 02 Taksin uusi kumppani. Meri-Lapin Taksien kyydit voi jatkossa tilata 02 Taksin numerosta 020230 tai maksuttomasta 02 Taksi -sovelluksesta.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

 

Meri-Lapin Taksit toimii Kemin, Keminmaan keskustan ja Tornion alueella.

 Meri-Lapin Taksit on innoissaan tuoreesta yhteistyöstä:

”Kun kuulimme 02 Taksista, halusimme ehdottomasti olla mukana. 02 Taksi on asiakaslähtöinen ja koko ajan kehittyvä valtakunnallinen palvelu taksien tilaamiselle. Palvelun kautta asiakas saa kyydeilleen hinnan etukäteen, ja se on asiakkaan kannalta tosi hyvä juttu”, Meri-Lapin Taksien hallituksen puheenjohtaja Kai Kangas kiittelee.

02 Taksin Kumppanina on Meri-Lapin alueella toiminut aiemmin jo Kemin Taksipalvelu. Asiakkaat voivat jatkossa tilata sekä Meri Lapin Taksien että Kemin Taksipalvelun kyydit saman palvelun kautta. Asiakkaat voivat myös vertailla kyytejä esimerkiksi hinnan tai saapumisajan perusteella.

02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi toivottaa Meri-Lapin Taksit lämpimästi tervetulleeksi:

”On hienoa, että saamme laajennettua palvelumme kattavuutta entisestään Meri-Lapin alueella. Meillä on tärkeää saada alueen luotettavat taksiyhtiöt mukaan palveluumme. Kumppaniverkostomme kasvaessa luotettavilla taksiyhtiöillä voimme tarjota kuluttajille laadukkaan taksintilauskokemuksen koko maassa.”

Asiasta uutisoi myös Osto&logistiikka.

Lisätietoja:

Petteri Niemi, operatiivinen johtaja, 02 Taksi. Puh. +358 44 222 4222

02 Taksi välittää numerosta 020230 vuosittain yli 500 000 taksitilausta, minkä lisäksi syksystä 2019 alkaen tarjolla on ollut myös ilmainen mobiilisovellus. 02 Taksia käyttäessä kuluttaja voi valita auton muun muassa matkan nopeuden, asiakasarvioiden tai jopa automallin perusteella

Tällä hetkellä 02 Taksin tilauspalvelu toimii koko maassa ja taksiyhtiöiden vertailupalvelu suurimmissa kaupungeissa. Uusia taksiyhtiöitä liittyy palveluun jatkuvasti ja vertailupalvelu on sitä mukaa myös laajentumassa usealle uudelle alueelle lähiaikoina.

Pin It on Pinterest