22.12.2020

02 Taksin kattavuus paranee Pohjois-Pohjanmaalla – Otaxi Kuusamo yhteistyöhön valtakunnallisen tilauspalvelu 02 Taksin kanssa

Kuusamon, Taivalkosken ja Pudasjärven alueella toimiva Otaxi Kuusamo lähtee yhteistyöhön koko Suomessa toimivan taksintilauspalvelu 02 Taksin kanssa. Muutoksen myötä taksiasiakkaat voivat tilata kyytejä 02 Taksin mobiilisovelluksen tai numeron 020230 kautta.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

Kuusamon, Taivalkosken ja Pudasjärven alueella toimiva paikallinen Otaxi Kuusamo aloittaa yhteistyön taksintilauspalvelu 02 Taksin kanssa. 02 Taksi tarjoaa taksiasiakkaille mahdollisuuden vertailla eri taksiyhtiöiden kyytejä sekä tilata haluamansa kyydin kiinteään hintaan. 02 Taksissa on mukana jo lähes 40 luotettavaa taksiyhtiötä ja noin 5500 taksia ympäri Suomen.

Otaxi Kuusamolla on 62 autoa, joista osa on VIP-autoja tai tilatakseja. ”Asiakaslähtöisyys on tärkeää palvelussamme. Palvelemme asiakkaita jokaisena vuoden päivänä ja kaikkina vuorokauden aikoina. Haluamme, että hinnoittelumme on avointa ja palveluumme voi luottaa.”, kertoo Otaxi Kuusamon hallituksen puheenjohtaja Matti Pohjola yrityksen toimintaperiaatteista.

Pohjola on iloinen tuoreesta yhteistyöstä 02 Taksin kanssa: ”Haluamme, että asiakkaat tavoittavat meidät kaikista markkinoilla olevista merkittävistä taksintilauskanavista. 02 Taksi on valtakunnallinen palvelu ja toiminta-alueellamme on merkittäviä matkailukeskuksia kuten Syöte ja Ruka. Nyt tänne saapuvat matkailijat löytävät helposti taksipalvelumme myös 02 Taksin kautta”.

Taksiala selviää tulevaisuudessa yhteistyön ja luottavuuden avulla

02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi on innoissaan uudesta jäsenestä kasvavaan 02 Taksin verkostoon: ”On hienoa, että voimme nyt Otaxi Kuusamon yhteistyön myötä tarjota laadukasta palvelua 02 Taksin asiakkaille yhä kattavammin myös Pohjois-Pohjanmaalla. Palvelumme kattaa koko Suomen, joten 02 Taksi palvelee erittäin hyvin kotimaanmatkailua.”

Otaxi Kuusamon Matti Pohjola näkee laadun merkityksen korostuvan taksialalla tulevaisuuden Suomessa: ”Taksimarkkinat ovat nyt muutoksessa ja muutos jatkuu. Uusi kilpailutilanne kehittää taksipalveluita ja tuo mukanaan paljon uutta tarjontaa taksinkäyttäjille. Meille on tärkeää olla mukana ja kehityksen kärjessä. Se, että Otaxi Kuusamo on perheyrittäjätaustainen taksiyhteisö on tae sille, että asiakkaamme voivat luottaa meidän korkeatasoisiin palveluihimme myös tulevaisuudessa.”

Lisätietoja:

Petteri Niemi, operatiivinen johtaja, 02 Taksi Oy. Puhelin 044 222 4222
Matti Pohjola, hallituksen puheenjohtaja, Ku-Ru Taksi Oy. Puhelin 040 045 1126


02 Taksi välittää numerosta 020230 vuosittain yli 500 000 taksitilausta, minkä lisäksi syksystä 2019 alkaen tarjolla on ollut myös ilmainen mobiilisovellus. 02 Taksia käyttäessä kuluttaja voi valita auton muun muassa matkan nopeuden, asiakasarvioiden tai jopa automallin perusteella

Tällä hetkellä 02 Taksin tilauspalvelu toimii koko maassa ja taksiyhtiöiden vertailupalvelu suurimmissa kaupungeissa. Uusia taksiyhtiöitä liittyy palveluun jatkuvasti ja vertailupalvelu on sitä mukaa myös laajentumassa usealle uudelle alueelle lähiaikoina.

Pin It on Pinterest