6.11.2020

Kotkan ja Pyhtään alueella voit tilata nyt myös sen paremman kyydin: Taksiparoni on uusi kumppanimme!

Kotkan ja Pyhtään alueella olevat 02 Taksin asiakkaat saavat lisää laadukkaita vaihtoehtoja. Taksiparoni on 02 Taksin uusi kumppani, joten jatkossa premium-tasoisen kyydin tilaaminen onnistuu numerosta 020230 ja 02 Taksi -sovelluksesta.

metro taksi on uusi 02 taksin kumppani pääkaupunkiseudulla

 

Taksiparoni palvelee asiakkaitaan Kotkan ja Pyhtään alueella uusilla premium-tason henkilöautoilla ja tilatakseilla. Taksiparonin toiminnassa keskeistä on olla asiakkaiden luottamuksen arvoinen ja palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla kyydin tilaamisesta lähtien.

Taksiparoni tulee erittäin mielellään mukaan 02 Taksi -palveluun.

”02 Taksi tuo meille valtakunnallisesti tunnetun kanavan premium-autojemme tilaamiseen. Yhteistyö tukee tavoitteitamme ja edesauttaa vahvuuksiemme tuomista esille myös markkina-alueemme uusille taksiasiakkaille”, toteaa Taksiparonin toimitusjohtaja Antti Jyrkilä.

Taksiparonin kumppanuuden myötä 02 Taksin asiakkaat voivat Kotkan ja Pyhtään alueella ollessaan vertailla kyytejä hinnan, saapumisajan ja asiakasarvioiden lisäksi myös auton laadun perusteella. Aiemmin 02 Taksin kumppaneina ovat alueella olleet Kymenlaakson Taksi ja K-Taksi.

02 Taksille on tärkeää, että asiakkaille voidaan tarjota hyviä vaihtoehtoja erilaisiin tilanteisiin.

Joskus voi haluta yllättää puolisonsa tilaamalla juhlavamman kyydin ravintolaillalliselle. Taksiparonin kumppanuuden myötä olemme kokonaisvaltaisesti asiakkaan elämässä mukana niin arjessa kuin juhlassa.”, iloitsee 02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi.

Lisätietoja:

Petteri Niemi, operatiivinen johtaja, 02 Taksi. Puh. +358 44 222 4222

02 Taksi välittää numerosta 020230 vuosittain yli 500 000 taksitilausta, minkä lisäksi syksystä 2019 alkaen tarjolla on ollut myös ilmainen mobiilisovellus. 02 Taksia käyttäessä kuluttaja voi valita auton muun muassa matkan nopeuden, asiakasarvioiden tai jopa automallin perusteella

Tällä hetkellä 02 Taksin tilauspalvelu toimii koko maassa ja taksiyhtiöiden vertailupalvelu suurimmissa kaupungeissa. Uusia taksiyhtiöitä liittyy palveluun jatkuvasti ja vertailupalvelu on sitä mukaa myös laajentumassa usealle uudelle alueelle lähiaikoina.

Pin It on Pinterest