02 Taksi Rovaniemi

Napapiirin tuntumassa Joulupukin kotikonnuilla, Lapin pääkaupungissa, sinua kuljettaa 02 Taksi turvallisesti kohteesta toiseen. 02 Taksi on ilmainen sovellus, josta löydät useat Rovaniemen taksit, joiden kyytejä voit vertailla hinnan, nopeuden ja arvostelujen mukaan.

Valitse kyytisi itse, tilaa helposti ja seuraa kartalta luoksesi saapuvaa autoa. 02 Taksilla on myös valtakunnallinen palvelunumero 020230, josta voit soittaa taksin riippumatta siitä, millä paikkakunnalla olet, kuten Rovaniemen naapurissa Kittilässä tai Sodankylässä. Vain yksi numero riittää tavoittamaan kaikki Suomen taksit.

Lataa tai soita ja helppoa taksin tilausta koita!

Tilaa taksi soittamalla

Soita koska tahansa, niin etsimme ja tilaamme juuri sinulle sopivan kyydin. Puhelimitse saat nopeaa ja henkilökohtaista palvelua.


1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm).

Lataa ilmainen sovellus

Vertaile takseja, valitse sopivin ja seuraa kyytiä kätevästi puhelimellasi. Taksin tilaaminen sovelluksella on maksutonta.

App Store linkGoogle Play linkAppGallery link

Pohjoisen pirssit 02 Taksista vaikka Pajakylään pukin luo

Pohjoisessa talvi näkyy ja tuntuu. Jos siis pakkasta piisaa ja lumessa ei houkuta kulkea, tilaa taksi. ”Rollossa” saat kyydin vain parilla askeleella 02 Taksista.

Lähtekää porukalla tilataksilla moikkaamaan Joulupukkia Pajakylään, johon on Rovaniemen keskustasta 8 km. Tai tilatkaa taksi ensin Suomen kolmanneksi vilkkaimmalta Rovaniemen lentokentältä Arctic City Hotellille tai ainutlaatuiseen Arctic Treehouse Hotel -lasi-igluun!

Jos jo latasit 02 Taksi -sovelluksen, huomasit varmaan, että voit valita eniten tähtiä ansainneen taksiyhtiön kyydin. Mikäs sen sopivampaa kuin luksusloma yhdistettynä parhaaseen taksikyytiin.

Sovelluksesta seuraat, milloin taksi on luonasi, joten et turhaan värjöttele ulkona kyytiä odottelemassa, ja jos valitset kiinteän hinnan kyydillesi, tiedät etukäteen mitä matkasta maksat.

Kätevää, vai mitä?

02 Taksi välittää kyytisi keskiyön auringon aikaankin

Lapissa on elämää ympäri vuorokauden eritoten silloin, kun yötön yö on kesällä parhaimmillaan. Kun olet liikkeellä suven suloisimmilla hetkillä ja jalka alkaa jo painaa, taksin saat kellonajasta, kuten myös vuodenajasta riippumatta tilattua 02 Taksi -sovelluksesta tai numerosta 020230.

Tilaa kyyti esimerkiksi elokuisesta Simerockista Ounaspaviljongista suoraan kotiovelle tai hotellille ja säästä jalkojasi muille kesän aktiviteeteille.

Taksin ennakkotilaus vie murheet matkasta

Ainakin siltä osin, että aikataulujen alla ei taksin saamista tarvitse jännittää.

Taksi ennakkoon on hyvä tapa varmistaa omiin tarpeisiin sopiva auto. Ennakkotilauksen voit tehdä sekä sovelluksesta että palvelunumerosta, ja tilaus onnistuu aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 30 minuuttia ennen noutoajankohtaa.

02 Taksista luotettavat kyydit kaikkiin tilanteisiin

02 Taksin sovelluksessa kyydeistä vastaavat yhteistyökumppanit, luotettavana tiedetyt taksiyhtiöt.

Numerossa 020230 välitetään myös muiden, kaikkien Suomessa toimivien taksiyritysten kyytejä 02:n vahvan asiakaspalvelun ammattilaisen toimesta.

Taksilla tavoitat kohteet ja tilaisuudet niin lomailun, vapaa-ajan kuin työmatkan merkeissä. Museo ja tiedekeskus Arktikum tai Santapark, siirtyminen Rovaniemen juna-asemalle tai lentokentälle, sekä moni muu paikka löytyy toisinaan helpommin taksin penkillä istuessa.

Kuljettaja tietää, mihin mennä, ja reitti on sinun tarpeesi mukaan räätälöity.

Taksihinnasto (Rovaniemi)

Tavalliset taksit ja tilataksit tilaat Rovaniemellä Menevän, iTaksin ja Rovaniemen Taksipalvelun hinnoittelun mukaisesti. Tilaa kyyti vaikka heti tai ennakkoon 02 Taksi -sovelluksesta tai numerosta 020230.

Hinnat sisältävät alv 10%   —   Hinnastot päivitetty 18.5.2020

Menevä hinnasto:
Aloitusmaksu7,00 €
Matkataksa 1-4 henkilöä:
Kilometriveloitus1,00 €/km
Aikaveloitus0,90 €/min
Matkataksa 5-8 henkilöä:
Kilometriveloitus1,60 €/km
Aikaveloitus0,90 €/min
Minimiveloitus20,00 €
Ennakkotilausmaksu0,00 €
iTaksi hinnasto:
1-4 henkilöä:
Lähtömaksu klo 06:00-18:004,00 €
Lähtömaksu 18:00-06:00 sekä pyhinä6,00 €
Matkaveloitus0,90 €/km
Aikaveloitus0,85 €/min
Matkataksa 5-8 henkilöä:
Lähtömaksu klo 06:00-18:005,00 €/km
Lähtömaksu klo 18:00-06:00 sekä pyhinä7,00 €/km
Matkaveloitus1,50 €/km
Aikaveloitus0,85 €/min
Ennakkotilausmaksu5,90 €
Rovaniemen Taksipalvelu hinnasto:
Lähtömaksu 1-4 henkilöä8,00 €
Matkataksa 1-4 henkilöä1,90 €/km
Lähtömaksu 5-8 henkilöä12,00 €
Matkataksa 5-8 henkilöä2,35 €/km
Odotusmaksu 50,00 €/h
Ennakkotilausmaksu5,00 €
Lentokenttälisä2,50 €
Lastenistuin10,00 €
Maksaminen

Voit maksaa matkasi autossa suoraan kuljettajalle joko kortilla tai käteisellä. Kehitämme 02 Taksi -sovellusta jatkuvasti, ja myös taksikyydin maksaminen suoraan sovelluksessa on pian mahdollista.

Sovelluksen hinnat

02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta.

Puheluhinnat

1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi lisää puhelun hintaan paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).
Katso tarkemmat hintatiedot

Taksivaihtoehdot taskussasi

Vertaile luotettavia taksiyhtiöitä ja löydä juuri sinulle sopivin kyyti. Valitse paras vaihtoehto hinnan, nopeuden tai arvioiden perusteella. Voit varata taksin myös ennakkoon.

Lataa ilmainen sovellus
lataa sovellus app storestaGoogle Play linkAppGallery link
Lataa ilmainen sovellus
lataa sovellus app storestaGoogle Play linkAppGallery link

Pin It on Pinterest