Helpoin tapa saada sopivin taksi

02 Taksi kokoaa luotettavat taksiyritykset yhteen palveluun. Taksin tilaaminen on jälleen yksinkertaista ja helppoa. Vertaile luotettavien taksiyhtiöiden kyytejä 02 Taksi -sovelluksella ja tavoita taksit kaikkialla Suomessa numerosta 020230.

Koko Suomen taksinumero 020230

Tavoita suomalaiset taksit yhdestä numerosta. Soita koska tahansa ja anna Suomen parhaan asiakaspalvelun etsiä sinulle sopiva kyyti.

Soita milloin ja missä vain

Puhelinpalvelumme on avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Autamme sinua löytämään sopivan kyydin kaikkialla Suomessa. Taksit saat tilattua edelleen myös numerosta 02022 02022.

Kerro toiveesi

Puhelimitse saat nopeaa ja henkilökohtaista palvelua. Voimme varata taksin miltä tahansa kumppaniyritykseltämme tai tarvittaessa myös yhdistää sinut suoraan taksiyhtiölle, jos sinulla on esimerkiksi matkaasi liittyviä erikoistoiveita.

Palvelemme myös sovelluksessa

Voit soittaa puhelinpalveluumme suoraan sovelluksesta. Myös puhelimitse tehdyt tilaukset rekisteröityvät sovellukseen. Voit jakaa sijaintisi asiakaspalvelulle ja seurata kyytisi saapumista.

1,25€/puhelu + 0,49€/10 sek (+pvm/mpm).

Taksivaihtoehdot taskussasi

Vertaile luotettavia taksiyhtiöitä ja löydä juuri sinulle sopivin kyyti. Valitse paras vaihtoehto hinnan, nopeuden tai arvioiden perusteella. Voit varata taksin myös ennakkoon.

Lataa ilmainen sovellus
App Store linkGoogle Play link
Lataa ilmainen sovellus
App Store linkGoogle Play link

Tavoita luotettavat taksiyhtiöt kätevästi yhdestä paikasta

Summary
Taksitilaus
Service Type
Taksitilaus
Fonecta Oy
020202 Palvelut Oy, Telephone No.+358020202
Finland
Finland
020202 - Taksi samasta numerosta, kaikkialla.
02 Taksi yhdistää asiakkaan ja kyydin. Tilaa taksi numerosta 02022 02022 (1,25€/puhelu + 0,33€/10 sek +pvm/mpm). Tilaa ilmaiseksi verkkopalvelusta tai Fonecta Caller sovelluksella. Saat taksimatkalle ennakkoon lasketun kiinteän hinnan.

Pin It on Pinterest